Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αίγινα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την απόπειρα ανθρωποκτονίας μάνας & γιου - «Έχω σπασμένο μάτι & μία φωνητική χορδή» (Video)

Έγινε καταγγελία για ηχορύπανση σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και εκείνος έστειλε μπράβους

7 Οκτωβρίου 2022 08:33
Αίγινα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την απόπειρα ανθρωποκτονίας μάνας & γιου - «Έχω σπασμένο μάτι & μία φωνητική χορδή» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Αίγινα, σε βάρος ξενοδόχου και του γιού της, ενώ σοκάρουν οι λεπτομέρειες τόσο από την επίθεση όσο και από τα τραύματα που είχαν προκαλέσει οι μπράβοι στην άτυχη γυναίκα, η οποία 13 μήνες μετά δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

Η άγρια επίθεση των μπράβων διαπράχθηκε την 28-8-2021 στην Αίγινα, ενώ συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί, καθώς και έτερος ημεδαπός, κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός.

Του έκαναν καταγγελία για ηχορύπανση και εκείνος έστειλε μπράβους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος ιδιοκτήτης κλαμπ πλήρωσε μπράβους προκειμένου να χτυπήσουν μητέρα και γιο, γιατί του είχαν κάνει καταγγελίες για ηχορύπανση.

Μία γυναίκα ξενοδόχος και ο γιος της διέμεναν σε οροφοδιαμέρισμα της Λεωφόρου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας στεγαζόταν κλαμπ, που τις νυχτερινές ώρες έσφυζε από κόσμο, με τη μουσική να παίζει δυνατά και να διαχέεται εξωτερικά του καταστήματος.

Η ξενοδόχος και ο γιος της αρχικά προέβησαν σε παρατηρήσεις προς τον ιδιοκτήτη του κλαμπ και στη συνέχεια καλούσαν την αστυνομία για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Τελικά, η κόντρα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, με τον 38χρονο ιδιοκτήτη, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., να πληρώνει μπράβους για να χτυπήσουν την ξενοδόχο και το γιο της. Μάλιστα, η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευθεί ακόμα και στην εντατική.

«Έχω σπασμένο μάτι και μία φωνητική χορδή»

Η άτυχη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε στην Αίγινα μαζί με τον γιο της μπροστά στα μάτια του εγγονού της από τρία άτομα, μίλησε χθες στο Mega για το δυσάρεστο περιστατικό τονίζοντας πως 13 μήνες μετά την επίθεση δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» είπε πως «ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου “πού είναι η θάλασσα;” και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές».

Συνέχισε λέγοντας: «Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα, είχα πέσει κάτω».

Η άτυχη 67χρονη πρόσθεσε: «Έχω σπασμένα το μάτι μου το αριστερό, έχω τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό… και από το ύψος που έπεσα κάτω, έσπασα και το κεφάλι. Ξύπνησα μετά από μέρες στην εντατική. Ήμουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες».

Η άτυχη γυναίκα-θύμα της επίθεσης των δραστών που έστειλε ο 38χρονος, με τον οποίο είχαν τη διένεξη, νοσηλεύθηκε για σχεδόν έναν μήνα. Οι δράστες τη χτύπησαν άγρια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Τους είχαν στήσει καρτέρι και τους επιτέθηκαν

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες της επίθεσης κατόπτευσαν τον χώρο, προκειμένου να διαπιστώσουν τη δυνατότητα επίτευξης της πράξης τους, και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους επιτέθηκαν στους παθόντες, χρησιμοποιώντας σιδηρογροθιές και γάντια με σκληρή επένδυση, προκαλώντας τους βαριά τραύματα. Στη συνέχεια, διέφυγαν.

Οι δράστες επιτέθηκαν ταυτόχρονα στην άτυχη γυναίκα και τον γιο της. Αρχικά, ο άνδρας, μετά το πρώτο χτύπημα που δέχθηκε, σηκώθηκε και κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο η μητέρα του έμεινε αιμόφυρτη στο έδαφος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share