Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αίγινα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον διπλό άγριο ξυλοδαρμό (φωτο)

Κόβουν την ανάσα

6 Οκτωβρίου 2022 19:59
Αίγινα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον διπλό άγριο ξυλοδαρμό (φωτο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε η 67χρονη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της πριν από έναν χρόνο στην Αίγινα, λόγω ηχορύπανσης. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό ξυλοδαρμού οδηγού λεωφορίου.

Η ξενοδόχος και ο γιος της διέμεναν σε οροφοδιαμέρισμα της Λεωφόρου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, στεγαζόταν γνωστό νυχτερινό κλαμπ, που τις βραδινές ώρες γέμιζε από κόσμο. Η μουσική έπαιζε δυνατά και παρά τις ηχομονώσεις, ακουγόταν και έξω από το κατάστημα.

Η επιχειρηματίας και ο γιος της, ενοχλημένοι από τον θόρυβο της μουσικής και την οχλαγωγία, αρχικά προέβησαν σε παρατηρήσεις και στην συνέχεια καλούσαν την αστυνομία να παρέμβει για τον περιορισμό της ηχορύπανσης και της διατάραξης κοινής ησυχίας. Ακολούθησε αλληλουχία μηνύσεων, τακτικές “επισκέψεις” και των δύο πλευρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, με τις αντεγκλήσεις να γίνονται έντονες και επιθετικές, όπως υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, θα “μίσθωνε” δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, με την εντολή να… δώσουν ένα μάθημα στους “αντίδικους”. Η εντολή ήταν να ξυλοφορτώσουν μάνα και γιο, προκειμένου να σταματήσουν να καλούν την αστυνομία και να υποβάλλουν μηνύσεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι τρεις “φουσκωτοί”, τον Αύγουστο του 2021, έφθασαν στην Αίγινα με κατεύθυνση το ξενοδοχείο που διατηρεί η ηλικιωμένη. Εκεί οι “μισθωμένοι” εκτελεστές του συμβολαίου ξυλοδαρμού, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στην ηλικιωμένη και τον γιο της. Στον ίδιο χώρο ήταν το 4χρονο εγγόνι και παιδί των δύο θυμάτων, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά κατά την επίθεση.

Η επιχειρηματίας νοσηλεύτηκε σοβαρά τραυματισμένη στην εντατική του νοσοκομείου, όπως και ο γιος της. Μετά από έναν χρόνο και παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, έφθασαν στα ίχνη των τριών φυσικών αυτουργών της επίθεσης, αξιοποιώντας τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου, πληροφορίες και καταθέσεις.

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ, είχε κατονομαστεί από τα θύματα, ως ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές και είχαν δεχθεί απειλές από εκείνον.

Αίγινα: Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο

Αίγινα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον διπλό άγριο ξυλοδαρμό
Αίγινα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον διπλό άγριο ξυλοδαρμό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share