Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πανικός από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Μετά το επόμενο 48ωρο θα έρθουν στην χώρα...»

Συναγερμός από το μετεωρολόγο

6 Οκτωβρίου 2022 17:24
Πανικός από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Μετά το επόμενο 48ωρο θα έρθουν στην χώρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε αρκετά να μας πει για τον καιρό, μιλώντας για τα φαινόμενα, που θα πλησιάσουν την χώρα μας τις επόμενες μέρες, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να μας προειδοποιεί ειδικά για την νέα εβδομάδα, με την Χριστίνα Σούζη επίσης να χτυπά «καμπανάκι».

Ξεκινώντας από την Παρασκευή (7/10), ανέφερε πως ισχυροί βοριάδες θα υπάρξουν στα ανατολικά της Ελλάδας, με βροχές να υπάρχουν επίσης στην νότια νησιωτική χώρα, και δη στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν σύννεφα, με τους ανέμους έως τα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 26 βαθμούς.

Τα φαινόμενα στο Σαββατοκύριακο και την νέα εβδομάδα

Το Σαββατοκύριακο, αντίστοιχα, ο καιρός θα είναι το ίδιο ήπιος σε όλη την χώρα, με τα φαινόμενα να υποχωρούν την Κυριακή (9/10), με τους ανέμους να πέφτουν παράλληλα, με αποτέλεσμα οι συνθήκες να μαλακώσουν.

Από την νέα εβδομάδα, όμως, τα βροχοσύννεφα θα μας πλησιάσουν και θα «χτυπήσουν» αρχικά τα δυτικά της χώρας, συνεχίζοντας την Τρίτη (11/10) με βαρομετρικά χαμηλά και βροχές, που θα είναι αρκετά αξιόλογες. Την ίδια στιγμή, όμως, σκονοσύννεφα θα έρθουν και θα δημιουργήσουν φαινόμενα με λασποβροχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share