Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε άνδρα που περνούσε «αυτοσχέδια διάβαση»

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό

6 Οκτωβρίου 2022 10:56
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε άνδρα που περνούσε «αυτοσχέδια διάβαση»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων προκαλεί η είδηση του θανάτου άνδρα - γύρω στα πενήντα - που το πρωί της Πέμπτης λίγο μετά τις 9.15 επιχείρησε να περάσει τις γραμμές του τρένου στο ύψος της οδού Μετεώρων.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λάρισα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 21χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες trikalavoice.gr ένας άνδρας σκοτώθηκε με τραγικό τρόπο όταν επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές σε «αυτοσχέδια διάβαση» και παρασύρθηκε από τρένο στα Τρίκαλα. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας διαμελίστηκε.

Σημειώνεται πως τοπικά μέσα αναφέρουν πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό.

Τραγωδία στη Κροατία: Τρεις νεκροί και 11 τραυματίες από σύγκρουση δύο τρένων

Νεκρός είναι ένας 21χρονος στη Λάρισα. Ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από τρένο στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ο 21χρονος ανασύρθηκε μετά από επιχείρηση όπου συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 60χρονος από ανακοπή - Τον είχε τσιμπήσει μέλισσα νωρίτερα

Ξεκίνησαν έρευνες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 18:00 το απόγευμα στην οδό Λατταμύας στο ύψος του Προφήτη Ηλία, όταν ένας 21χρονος – αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων – παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από αμαξοστοιχία που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

τρένο λάρισα

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν μεγάλη, με Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική να έχουν σπεύσει στο σημείο και να έχουν αποκλείσει την περιοχή έτσι ώστε να επιληφθούν του τραγικού αυτού περιστατικού. Επίσης, έχει μεταβεί στο σημείο και το Εγκληματολογικό της Ελληνικής Αστυνομίας για να διεξάγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Τραγωδία στη Δράμα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε τρία άτομα

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία άτομα στη Δράμα, το πρωί της Πέμπτης, όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, που, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρονται να κοιμόντουσαν πάνω στις σιδηροδρομικές ράγες. Επίσης, ένα φρικιαστικό ατύχημα έγινε στη Θήβα όπου τρένο ακρωτηρίασε 45χρονο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σήμερα το πρωί, «επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη, πλησίον της πόλης της Δράμας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τρεις αλλοδαπούς (μη νόμιμους μετανάστες)». Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share