Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για κατοχή ναρκωτικών

Ο 22χρονος εντοπίστηκε με ναρκωτικές ουσίες σε τυχαίο έλεγχο

6 Οκτωβρίου 2022 10:06
Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για κατοχή ναρκωτικών
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο 22χρονος εντοπίστηκε την Τρίτη (4/10) σε τυχαίο έλεγχο από τους αστυνομικούς της ομάδας Ζήτα στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σταμάτησαν το αυτοκίνητο του στην περιοχή των Γιαννιτσών και του ζήτησαν τα στοιχεία του, αλλά και τα απαραίτητα έγγραφα του οχήματος. Ο νεαρός καλλιτέχνης ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς και τους έδωσε, ό,τι του ζητήθηκε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βίντεο-σοκ με οδηγό να παρασύρει σκύλο με το αυτοκίνητό του - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (video)

Οι αστυνομικοί όμως έκαναν έρευνα και στο όχημα του νεαρού και εντόπισαν μικροποσότητα χασίς. Τότε ο 22χρονος τράπερ παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά «ήταν δικά του και ότι τα είχε για προσωπική του χρήση». Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 22χρονο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα περαιτέρω.

Κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα - Θρίλερ με συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ζωντανή σύνδεση (video)

Τουλάχιστον δύο άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (5/10) μετά από έφοδο της αστυνομίας σε κατάστημα επί της οδού Μοναστηρίου 20 στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο πραγματοποιούσαν ληστεία και είχαν ταμπουρωθεί.

Οι (τουλάχιστον δύο) δράστες όταν έγιναν αντιληπτοί έκλεισαν τα ρολά του καταστήματος κρατώντας σε αυτό υπαλλήλους, ενώ από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχαν πελάτες. Με την έλευση της ΕΛΑΣ και τις σχετικές διαπραγματεύσεις, οι ληστές άνοιξαν τα ρολά και μετά την έφοδο των αστυνομικών συνελήφθησαν, ενώ η κάμερα της ΕΡΤ μετέδιδε ζωντανά το περιστατικό.

Συναγερμός σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά: Βρήκαν φωλιά με οχιές

Τρόμος σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη. Σε νηπιαγωγείο στο Βασιλούδι βρήκαν οχιές με αποτέλεσμα το σχολείο να είναι σε αναστολή λειτουργίας από τη Δευτέρα.

Είναι η δεύτερη φορά που βρήκαν οχιές μέσα στον χώρο του σχολείου. Ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Αλέξης Πατσιάλας μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» είπε ότι «με το που άνοιξε το σχολείο εντοπίστηκαν στον χώρο τρεις οχιές. Η μία ήταν ζωντανή. Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική και τις απομάκρυνε».

Όπως είπε, έγιναν όλες οι εργασίες που χρειάζονταν για καθαρισμό του χώρου και τοποθετήθηκαν απωθητικά και παγίδες, αλλά τόσο την προηγούμενη Παρασκευή όσο και τώρα, βρήκαν οχιές.

Ο αντιδήμαρχος εκτιμά ότι μπορεί να φωλιάζουν στα κεραμίδια. Με εντολή του δημάρχου σκέφτονται, επίσης, τη μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου για την ασφάλεια των παιδιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share