Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν έχω κάτι το...» - Ανησυχητική πρόβλεψη Σάκη Αρναούτογλου για το υπόλοιπο του Οκτώβρη

Όσα ανέφερε για τον καιρό των επόμενων ημερών ο γνωστός μετεωρολόγων

6 Οκτωβρίου 2022 09:44
«Δεν έχω κάτι το...» - Ανησυχητική πρόβλεψη Σάκη Αρναούτογλου για το υπόλοιπο του Οκτώβρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός της Πέμπτης (6/10), ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα πυκνώνει μέχρι το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ίσως βρέξει τοπικά στις Σποράδες, στην Εύβοια και στα ανατολικά της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας αλλά και στις δυτικές Κυκλάδες.

Δείτε επίσης: Τα Μερομήνια μίλησαν: Με φουλ χιόνι η 28η Οκτωβρίου; Τι καιρός αναμένεται μέχρι το τέλος του 2022;

Από το μεσημέρι και μετά η συννεφιά θα φτάσει και στον νότο με κάποιες βροχές στην Κρήτη, στη Ρόδο και στις ΒΔ Κυκλάδες. Το βράδυ θα έχουμε ανοίγματα του καιρού και λίγες βροχές στην Κρήτη. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ και στη δυτική Ελλάδα θα είναι ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς στα κεντρικά, στο Αιγαίο στους 22 και στα δυτικά στους 24. Στην Αττική θα κυριαρχήσουν συννεφιές και ίσως βρέξει για πολύ λίγο. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού, ενώ στην Κρήτη θα έχουμε αστάθεια και βροχές ίσως και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 23-24 βαθμούς.

Το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει ηλιοφάνεια και στην Κρήτη θα έχουμε και άλλες μπόρες. Η θερμοκρασία στους 23-25 βαθμούς.

Την Κυριακή λίγα σύννεφα και ηλιοφάνεια με τους βοριάδες έως τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 24 - 25 βαθμούς και 27 στα δυτικά.

Τη Δευτέρα συννεφιές θα έχουμε στα δυτικά της χώρας και δεν αποκλείεται να βρέξει στα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία στους 26-27 βαθμούς.

«Πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες»: Φουλ χειμώνα φέρνει ο Τάσος Αρνιακός!

Για τα καλά έρχεται ο χειμώνας στη ζωή μας, αφού σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, από σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα νιώσουμε μια ισχυρή πτώση της θερμοκρασίας!

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, η θερμοκρασίες αυτές θα είναι πιο χαμηλές από ότι θα έπρεπε για την εποχή αυτή, ωστόσο το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει ξανά σύντομα!

Ποιες περιοχές θα νιώσουν περισσότερο την πτώση αυτή της θερμοκρασίας και πόσο θα κρατήσει αυτή; Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share