Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

«Παρέλαση» ηθοποιών στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Από τη Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι τον Τάσο Χαλκιά - Οι 5 μάρτυρες που κλήθηκαν για κατάθεση

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση

6 Οκτωβρίου 2022 07:41
«Παρέλαση» ηθοποιών στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Από τη Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι τον Τάσο Χαλκιά - Οι 5 μάρτυρες που κλήθηκαν για κατάθεση
Πηγή φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστοί πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης αναμένεται να εμφανιστούν σήμερα (6/10) στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, κάλεσε για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην δίκη τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα. Οι μαρτυρίες των συγκεκριμένων ηθοποιών, οι οποίοι θα ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα, κρίθηκαν κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς φέρονται να γνωρίζουν στοιχεία που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Στην προσπάθεια του δικαστηρίου να αναζητήσει την αλήθεια σε ότι αφορά την πρώτη γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό τα ονόματα των συγκεκριμένων ηθοποιών έχουν αναφερθεί σε αφηγήσεις περιστατικών για τα οποία δίνονται διαφορετικές εκδοχές.

Δείτε επίσης: Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση στη συνεδρίαση - «Δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο» - Τι υποστήριξε συνεργάτιδα του (Video)

Έτσι, η εισαγγελέας της έδρας ήταν εκείνη που θεώρησε απαραίτητη την παρουσία των γνωστών ηθοποιών προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις που φαίνεται πως έχουν προκύψει προκειμένου να συμπληρωθούν τα κομμάτια του πάζλ της υπόθεσης.

«Είναι πρόσωπα που αναφέρονται συνεχώς. Το δικαστήριο θέλει να δει τι λένε αυτά τα πρόσωπα για τα γεγονότα» εξήγησε η πρόεδρος. Η Θάλεια Ματίκα θα κληθεί να μιλήσει για συνομιλία που φέρεται να είχε με την νεαρή καταγγέλλουσα η οποία έκλεγε στις τουαλέτες μαγαζιού όπου ήταν καλεσμένοι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».

Από την πλευρά της υπεράσπισης, ζητήθηκε η εξέταση των ηθοποιών Τάσου Χαλκιά και Ράνιας Σχίζα οι οποίοι συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση στα παρασκήνια της οποίας η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε με το δικαστήριο να απαντά θετικά στην κλήτευση των συγκεκριμένων ηθοποιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share