Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σάλος στην Αχαΐα: 65χρονος απειλούσε με πριόνι και κακοποιούσε 70χρονη!

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες!

5 Οκτωβρίου 2022 21:20
Σάλος στην Αχαΐα: 65χρονος απειλούσε με πριόνι και κακοποιούσε 70χρονη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικρατεί στην Αχαΐα, καθώς μια πολύ σοβαρή υπόθεση κακοποίησης μιας 70χρονης αναμένεται να εκδικαστεί τη Δευτέρα (10/10) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο και όπως γράφει το pelop.gr, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, συνέβαινε επί δύο χρόνια (σ.σ. από το 2016 έως το 2018) σε χωριό της Τριταίας, με φερόμενο ως δράστη έναν 65χρονο και θύμα την 70χρονη κουνιάδα του, με μια ακόμη υπόθεση κακοποίησης να συγκλονίζει.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Ο 65χρονος φαίνεται πως δύο με τρεις φορές το 15νθήμερο κακοποιούσε σεξουαλικά την 70χρονη. Με βάση τη δικογραφία, την απειλούσε με πριόνι και της έσκιζε τα ρούχα, ενώ ταυτόχρονα της έκλεινε το στόμα με το χέρι του.

Το μαρτύριο της γυναίκας διήρκεσε δύο χρόνια, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε κατορθώσει με εκφοβισμούς και απειλές να την αναγκάζει να μη μιλήσει για όσα βίωνε.

Κακοποίηση στην Αχαΐα

Την τελευταία φορά, ωστόσο, το θύμα έχοντας ενδώσει, αποφάσισε να βάλει τέλος και τον αντιμετώπισε: Κρατούσε και εκείνη πριόνι στα χέρια και τον προειδοποίησε να μην την πλησιάσει. Εκείνος φοβήθηκε και απομακρύνθηκε.

Έπειτα η 70χρονη κατέθεσε μήνυση και πλέον η υπόθεση πρόκειται να εκδικασθεί την προσεχή Δευτέρα στο ΜΟΔ Αιγίου, μετά από δύο αναβολές μέσα στην τελευταία 4ετία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share