Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δυσάρεστη ανατροπή από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Ούτε βροχές ούτε πτώση της θερμοκρασίας - Από την νέα εβδομάδα...»

Θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή όσοι περιμένουν φαινόμενα...

5 Οκτωβρίου 2022 18:15
Δυσάρεστη ανατροπή από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Ούτε βροχές ούτε πτώση της θερμοκρασίας - Από την νέα εβδομάδα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δυσάρεστη ανατροπή φέρνει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό, καθώς όσοι περιμένουν ορισμένα φαινόμενα, που θα βοηθήσουν ειδικά στις αγροτικές εργασίες, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, το θετικό είναι τουλάχιστον πως η θερμοκρασία έπεσε και υπάρχει μια μικρή αίσθηση ψύχρας, με ορισμένες περιοχές κάτω από τους 4-5 βαθμούς στα ορεινά και τα ημιορεινά.

Η εξέλιξη του καιρού... που δε θα ευχαριστήσει πολλούς

Σχετικά με την αυριανή (6/10) μέρα τονίζει, ότι θα υπάρχει συννεφιά σε όλη την χώρα, που θα δώσει όμως βροχές μόνο στα πολύ νότια, και δη στην Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δε θα υπάρξουν φαινόμενα, με τους ανέμους έως 8 μποφόρ και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 25 βαθμούς.

Μέχρι την Κυριακή (9/10) το σκηνικό δε θα αλλάξει ιδιαίτερα, με την ατμόσφαιρα μάλιστα να καθαρίζει και μόνο την Κρήτη σε αυτές τις μέρες να βλέπει τα φαινόμενα να την «χτυπούν», αν και τη Δευτέρα (10/10) πια στο Ιόνιο θα έρθει μια ψυχρή εισβολή.

Ο καιρός γενικά, όμως, θα είναι μαλακός έως και ζεστός για την νέα εβδομάδα και μονάχα προς τις 13-14 Οκτωβρίου η Δυτική Ελλάδα θα συναντήσει ορισμένα φαινόμενα, που θα τη βοηθήσουν, με την Χριστίνα Σούζη επίσης να προειδοποιεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share