Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Μένος Φουρθιώτης: «Η φορολογική μου δήλωση είναι 500.000 ευρώ και όχι 1.500.000!» - Ο τηλεπαρουσιαστής αρνείται όλες τις κατηγορίες

Αποδίδει τις κατηγορίες σε βάρος του σε σενάριο από τα αστυνομικά όργανα

5 Οκτωβρίου 2022 13:41
Μένος Φουρθιώτης: «Η φορολογική μου δήλωση είναι 500.000 ευρώ και όχι 1.500.000!» - Ο τηλεπαρουσιαστής αρνείται όλες τις κατηγορίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην τελική ευθεία για την έκδοση απόφασης εισήλθε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη που στην επόμενη δικάσιμο, στις 11 Οκτωβρίου, θα προχωρήσει με την πρόταση του εισαγγελέα.

"Κατηγορήθηκα ότι χρησιμοποίησα τον τηλεφωνικό αριθμό γνωστού ιδιοκτήτη τηλεοπτικών παραγωγών ενώ δεν είναι δικό μου" είπε ο τηλεπαρουσιαστής.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του "δεν έχω ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία, ενώ συνεχίζω να ταλαιπωρούμαι με το πόδι μου".

Όσο για τα εισοδήματά του ανέφερε πως "η φορολογική μου δήλωση λέει 500000 ευρώ και όχι 1,5 εκατομμύριο, ήταν μεγάλα τα έσοδα από τα προϊόντα που πωλούσε το κανάλι στο οποίο βρισκόμουν, για τα οποία έσοδα που αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια βρίσκομαι σε αντιδικία με τον πρώην ιδιοκτήτη". Ο ίδιος δηλώνει αθώος και αποδίδει τις κατηγορίες σε βάρος του σε σενάριο από τα αστυνομικά όργανα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share