Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συμμορία της Πολυτεχνειούπολης: Κρίσιμες ώρες για τον «Έσκο» - Ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στον «Ερυθρό Σταυρό» (Video)

"Ντόλτσε βίτα" σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τον «Έσκο» την ώρα που τον αναζητούσαν οι αρχές

5 Οκτωβρίου 2022 13:30
Συμμορία της Πολυτεχνειούπολης: Κρίσιμες ώρες για τον «Έσκο» - Ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στον «Ερυθρό Σταυρό» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "Το Πρωινό" οι τελευταίες ώρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον διαβόητο "Έσκο" της Πολυτεχνειούπολης στη Ζωγράφου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η μητέρα του ενημερώθηκε από γιατρούς στον Ερυθρό Σταυρό πως θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως και συνέβη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της εφημερίδα «Το Βήμα» ο 30χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος στον «Ερυθρό Σταυρό» και φέρεται ως αρχηγός της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης κατέθετε χρήματα στον λογαριασμό αντιεξουσιαστή, ο οποίος κατηγορήθηκε για την αποστολή του τρομοδέματος με παραλήπτη τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο το 2017.

Μάλιστα η εντολή για την κατάθεση των χρημάτων δόθηκε από το θείο του 30χρονου. Πρόκειται για έναν Αλβανό με το παρατσούκλι ΤΙΤΙ που έχει και εκείνος βαρύ ποινικό παρελθόν.

Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: "Ντόλτσε βίτα" σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τον «Έσκο» την ώρα που τον αναζητούσαν οι αρχές - Εικόνες από τον 30χρονο κακοποιό

Αποκλειστικές εικόνες για τον αρχηγό της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή "Το Πρωινό".

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής, ο 30χρονος "Εσκο" όσο ήταν καταζητούμενος για πολλά εγκλήματα, ζούσε στη φοιτητική εστία του Πολυτεχνείου και μάλιστα προσκαλούσε κακοποιούς από άλλες χώρες που ήθελαν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, έκανε... ντόλτσε βίτα.

Όπως αποκάλυψε η Άρια Καλύβα, ο 30χρονος έκανε διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Βραυρώνα με την αγαπημένη του, όσο οι αρχές, προσπαθούσαν να τον συλλάβουν. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για τη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκδρομή του που σήμανε και την αρχή του τέλους για την εξάρθρωση της σπείρας είδαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή "Το Πρωινό.".

Ακόμη, υενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κακοποιός, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και μάλιστα σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από ανθυπαστυνόμο στην προσπάθειά της να τον αποφύγει κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης στις Φοιτητικές Εστίες της Πολυτεχνειούπολης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share