Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του 35χρονου στην Κρήτη: Του έφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και του έκοψε το λαιμό (video)

Πώς συνέβησαν όλα

4 Οκτωβρίου 2022 15:30
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του 35χρονου στην Κρήτη: Του έφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και του έκοψε το λαιμό (video)
Φωτογραφία δεξιά: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 35χρονου, ο οποίος βρέθηκε σε χωράφι στην Κρήτη με κομμένο τον λαιμό του από αλυσοπρίονο.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του και ένα ακόμα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων. Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Χανιά: Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης - Παραδόθηκε και ο 19χρονος που κατηγορείται

Χανιά: Παραδόθηκε στις αρχές ο 19χρονος που αναζητείται από την Κυριακή για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 21χρονης από τη Σουηδία, περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη. Ο 19χρονος λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται η απολογία και του 23χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση. Επίσης φρίκη είχαμε και αστο κέντρο της Αθηνας όπου πατέρας βίαζε την κόρη του επί πέντε χρόνια και κακοποιούσε τη γυναίκα του.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική γνωμάτευση

Πληροφορίες του τοπικού μέσου Flashnews.gr αναφέρουν πως η ιατροδικαστική γνωμάτευση έδειξε ότι επρόκειτο για «βιασμό κατά φύση». Το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από κει στην Εισαγγελία.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το παιδί τους

Ανατριχίλα προκαλεί μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένας 46χρονος άνδρας από χωριό του δήμου Ηρακλείου βίασε την 13χρονη κόρη της συζύγου του, από τον προηγούμενό της γάμο.

Όλα έγιναν την Δευτέρα και ενώ η αλλοδαπή γυναίκα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί.

Ο 46χρονος, που επέβλεπε την 13χρονη ως πατριός της, φέρεται να την βίασε, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Το κορίτσι δεν άντεξε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατριού της και έσπασε τη σιωπή του. Απευθύνθηκε σε καθηγήτριά της, επικαλούμενη πως όσα περιέγραφε συνέβαιναν σε φίλη της. Η εκπαιδευτικός που αντιλήφθηκε ότι πιθανότητα η μαθήτριά της ήταν το κορίτσι που κακοποιείται κινητοποίησε τον μηχανισμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share