Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ακρόπολη: Τουρίστρια έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου!

Θρήνος...

4 Οκτωβρίου 2022 14:19
Τραγωδία στην Ακρόπολη: Τουρίστρια έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική κατάληξη είχε για νεαρή τουρίστρια η απόφασή της να ανέβει στον λόφο του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη το μεσημέρι της Τρίτης (4/10). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τουρίστρια έπεσε από τον λόφο και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις της. H ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες της πτώσης της 30χρονης από τον λόφο.

Το περιστατικό συνέβη στις 12:40, όταν η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος 15 με 20 μέτρα. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές άμεσης ανάγκης που έσπευσαν στο σημείο. Την γυναίκα ανέσυρε η πυροσβεστική και την παρέδωσε στο ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις της. Εγιναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Η ΕΛΑΣ διερευνά τα αίτια της πτώσης της γυναίκας και ένα από τα πιο πιθανά σενάρια που εξετάζονται είναι να γλίστρισε και να έπεσε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία.

Πέθανε τουρίστρια στην Ακρόπολη
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI

Ενώ, παραδόθηκε στις αρχές ο 19χρονος που αναζητείται από την Κυριακή για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 21χρονης από τη Σουηδία, περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη.

Θρίλερ στην Ευρυτανία: Το στοιχείο που αποκαλύπτει το μεγάλο "μυστικό" - Μάρτυρας "κλειδί" φωτίζει την εξαφάνιση της 48χρονης (Video)

Παρά τις σαρωτικές έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών, στις παράκτες περιοχές και στα δασώδη σημεία, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της 48χρονης Ευρυδίκης, που εξαφανίστηκε πριν από 13 ημέρες στην Ευρυτανία.

Τα ειδικά drone και sonar που σάρωσαν το βυθό της λίμνης δεν εντόπισαν τίποτα που να οδηγεί στην 48χρονη, όπως και οι έρευνες εθελοντών και κυνηγών στη γύρω περιοχή.

Πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, εξετάξει και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, εκτός από το χειρόγραφο που εντοπίστηκε στο αμάξι της αγνοούμενης 48χρονης δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει αυτοκτονία.

Μάρτυρας «κλειδί» φωτίζει την εξαφάνιση

Ένα νέο στοιχείο, που ενδεχομένως να οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης, παρουσίασε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Αν και προς το παρόν οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και επικρατεί σιωπή γύρω από την υπόθεση, η εκπομπή αποκάλυψε πως από την πρώτη κιόλας στιγμή της εξαφάνισης της 48χρονης υπάρχει ένας μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ρίχνει άπλετο «φως» στην υπόθεση και «φωτίζει» τις μυστικές πτυχές της εξαφάνισης της 48χρονης. Αν και η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν μπορούσε να δώσει περίσσοτερα στοιχεία, ωστόσο, σύντομα αναμένονται εξελίξεις γύρω από τον μάρτυρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share