Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Έσκασε» η μεγάλη ανακοίνωση από τα Lidl - Αυτό που περίμεναν όλοι επιτέλους...

Ζητούνται υπάλληλοι επτά ειδικοτήτων

4 Οκτωβρίου 2022 13:06
«Έσκασε» η μεγάλη ανακοίνωση από τα Lidl - Αυτό που περίμεναν όλοι επιτέλους...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη ανακοίνωση από τη Lidl Ελλάς είναι γεγονός. Προσλαμβάνει 35 υπαλλήλους επτά ειδικοτήτων σε 31 περιοχές!

Δείτε επίσης: Απόλυτη καταστροφή για τα Lidl - «Καταπέλτης» η απόφαση για την αλυσίδα

Συγκεκριμένα ζητούνται:

  • Υποδιευθυντές (Κρανίδι Αργολίδας, Λαμία, Ιστιαία, Μενίδι,Κερατέα)
  • Βοηθοί Διευθυντών (Βόλος, Παλαιό Φάληρο)
  • Software Engineers (Θέρμη Θεσσαλονίκης)
  • Υπάλληλοι Ταξινόμησης Εμπορευμάτων (Σίνδο Θεσσαλονίκης)
  • Υπάλληλοι Τοποθέτησης Προϊόντων (Ιεράπετρα)
  • Υπάλληλοι Καταστημάτων (Κιλκίς, Ελασσόνα, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Νέος Κόσμος, Περιστέρι, Πατήσια, Δάφνη, Αμπελόκηποι, Μεταμόρφωση, Κερατέα, Αιγάλεω, Βύρωνας, Αγία Παρασκευή, Αργοστόλι, Σαντορίνη, Άγιος Νικόλαος)
  • Προσωπικό Καθαριότητας (Βόλος, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Αργυρούπολη, Βύρωνας, Αγία Παρασκευή, Νέα Μάκρη)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την περιγραφή των θέσεων και να υποβάλετε το βιογραφικό σας. H Lidl Ελλάς αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Από το 1999 που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αναγνωρίζεται ως δυναμική και αξιόπιστη εταιρεία. Ως μέλος του ομίλου Schwarz με έδρα στο Neckarsulm της Γερμανίας, ανήκει στις κορυφαίες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων στην Ευρώπη.

λιντ-ελλασ-σουπερμαρκετ-προσληψεισ-4-10

Συναγερμός εκ νέου στα Lidl - «Καταστρέψτε άμεσα αυτό το προϊόν»

Το ανώτατο δικαστήριο της Ελβετίας αποφάσισε πρόσφατα πως τα παραδοσιακά πλέον σοκολατένια κουνελάκια της σοκολατοποιίας υψηλής ποιότητας Lindt & Spruengli, αξίζουν προστασία από προϊόντα αντιγραφής. Μαζί με αυτή την απόφαση διέταξε, επίσης, τη γερμανική εταιρεία Lidl να σταματήσει να πουλά ένα παρόμοιο προϊόν στην Ελβετία και να καταστρέψει το υπόλοιπο απόθεμά της.

Η Lidl πωλεί επίσης σοκολατένια λαγουδάκια, τα οποία ανήκουν σε μια άλλη εταιρεία, αλλά προσομοιάζουν πολύ αυτά της Lindt & Spruengli.

Έπειτα από έρευνες που υποβλήθηκαν από την ίδια τη Lindt, κατέληξε πως το πασχαλινό λαγουδάκι τους ήταν πολύ γνωστό στο κοινό. Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο συμφώνησε, προσθέτοντας ότι τα δύο προϊόντα είναι πιθανό να συγχέονται, παρόλο που υπήρχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Με αυτή την απόφαση ανετράπη προηγούμενη η οποία είχε δικαιώσει την Lidl έναντι της Lindt. Η ελβετική σοκολατοποιία έχει δώσει πολλές δικαστικές μάχες για να προστατεύσει ένα από τα προϊόντα της, ειδικά αυτά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε πέρυσι ότι το πασχαλινό κουνέλι τυλιγμένο με φύλλο αλουμινίου έχει προστασία εμπορικού σήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share