Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η αντίδρασή της Λένας Δροσάκη για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Μου αρέσει να μιλάω μέσα από...» (video)

Όσα σχολίασε η ηθοποιός

4 Οκτωβρίου 2022 12:56
Η αντίδρασή της Λένας Δροσάκη για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Μου αρέσει να μιλάω μέσα από...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tη συνεργασία τους σχολίασαν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε δηλώσεις που παραχώρησε πρώτη η ηθοποιός είπε: «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε κι αγχώθηκα λίγο, είναι αυστηρός».

Όπως είπε, σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day: «Είναι κάτι καινούριο κι είναι περίεργο να συνυπάρχουμε στο σπίτι και να είμαστε και στο θέατρο. Δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Και θέλαμε και προέκυψε να δουλέψουμε μαζί».

«Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω αγωνία πώς θα το κάνουμε να συμβεί. Θα το κάνουμε όμως. Επαγγελματίες είμαστε», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στη φυλακή, η Λένα Δροσάκη ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τις πράξεις μου. Το προτιμώ. Κι είναι κι ένα έργο που μιλάει για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω μέσα από αυτό».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε από την πλευρά του: «Είναι πολύ ωραίο που συνεργαζόμαστε με τη γυναίκα μου. Το σκεφτόμασταν κατά καιρούς, αλλά δεν το επιδιώκαμε. Είμαστε πολλά χρόνια επαγγελματίες, οπότε νομίζω θα καταφέρουμε να επέλθει μια ισορροπία».

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Με χάιδευε στο στήθος, στα γεννητικά όργανα... επιχείρησε με δύναμη να μπει μέσα μου» - Συνεχίζεται η ανατριχιαστική κατάθεση της 2ης καταγγέλλουσας

Με αργούς ρυθμούς διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, εξαιτίας των συνεχών εντάσεων και διακοπών από τις πλευρές των συνηγόρων των δύο πλευρών.

Στην προηγούμενη ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, που είναι δημόσια, σε αντίθεση με την πρώτη καταγγέλλουσα που είχε ζητήσει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και της τρίτης που έχει υποβάλλει το ίδιο αίτημα.

Κατά την προηγούμενη ακροαματική διαδικασία, η δεύτερη καταγγέλλουσα η οποία την πρώτη φορά δεν μπόρεσε να καταθέσει καθώς κατέρρευσε και μόνον στην επόμενη συνεδρίαση περιέγραψε τις λεπτομέρειες για την απόπειρα βιασμού της, βρέθηκε αντιμέτωπη με τους συνηγόρους Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, από την πλευρά του ηθοποιού ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έθεσε ζητήματα για τον τρόπο, που δέχθηκε την επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010, όπως καταγγέλλει στο θέατρο Μουσούρη.

Μετά την έναρξη της κατάθεσή της, η δεύτερη καταγγέλλουσα θα κληθεί εκ νέου να απαντήσει σε ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος αρνείται τα όσα του προσάπτει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share