Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Ευρυτανία: Το στοιχείο που αποκαλύπτει το μεγάλο "μυστικό" - Μάρτυρας "κλειδί" φωτίζει την εξαφάνιση της 48χρονης (Video)

Τί θα συμβεί με την κοινή περιουσία της οικογένειας όσο η 48χρονη αγνοείται

4 Οκτωβρίου 2022 11:46
Θρίλερ στην Ευρυτανία: Το στοιχείο που αποκαλύπτει το μεγάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά τις σαρωτικές έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών, στις παράκτες περιοχές και στα δασώδη σημεία, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της 48χρονης Ευρυδίκης, που εξαφανίστηκε πριν από 13 ημέρες στην Ευρυτανία.

Τα ειδικά drone και sonar που σάρωσαν το βυθό της λίμνης δεν εντόπισαν τίποτα που να οδηγεί στην 48χρονη, όπως και οι έρευνες εθελοντών και κυνηγών στη γύρω περιοχή.

Πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, εξετάξει και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, εκτός από το χειρόγραφο που εντοπίστηκε στο αμάξι της αγνοούμενης 48χρονης δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει αυτοκτονία.

Μάρτυρας «κλειδί» φωτίζει την εξαφάνιση

Ένα νέο στοιχείο, που ενδεχομένως να οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης, παρουσίασε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Αν και προς το παρόν οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και επικρατεί σιωπή γύρω από την υπόθεση, η εκπομπή αποκάλυψε πως από την πρώτη κιόλας στιγμή της εξαφάνισης της 48χρονης υπάρχει ένας μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ρίχνει άπλετο «φως» στην υπόθεση και «φωτίζει» τις μυστικές πτυχές της εξαφάνισης της 48χρονης. Αν και η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν μπορούσε να δώσει περίσσοτερα στοιχεία, ωστόσο, σύντομα αναμένονται εξελίξεις γύρω από τον μάρτυρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share