Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (4/10)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

4 Οκτωβρίου 2022 07:06
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (4/10)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 4/10! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο, μέσα από την εκπομπή του Mea, «Κοινωνία Ώρα Mega». Την ίδια στιγμή, άσχημα είναι τα μαντάτα από το Eurogroup, καθώς δίνεται τέλος το 2023 στα οριζόντια μέτρα για την ενεργειακή κρίση.

Έγκλημα στην Καβάλα - Αποτροπιαστικό ντοκουμέντο: Εικόνες-σοκ με σημαδεμένο το κορμάκι του μωρού από τα τσιμπήματα ψύλλων (video)

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το διπλό φονικό στην Καβάλα, με την 31χρονη Αννα και το μόλις 10 μηνών μωρό της να εκτελούνται εν ψυχρώ από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, στις οποίες αποτυπώνονται τα σημάδια από τα τσιμπήματα των ψύλλων, στο κορμάκι του μωρού.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στην Καβάλα: «Ήταν κακότροπος, βίαιος λεκτικά και τον συντηρούσε η Άννα» - Νέα στοιχεία για τον 56χρονο δολοφόνο της 31χρονης (Video)

Αυτά τα σημάδια ήταν και μία από τις αιτίες των συχνών καβγάδων του ζευγαριού, καθώς η αδικοχαμένη Αννα συνειδητοποιούσε ότι δεν μπορούσε ο γιος της να ζει σε τέτοιες συνθήκες. «Δυο με τρεις ώρες το έπαιρνε και το επέστρεφε με ψύλλους και βρώμικο.

Ήταν η βασική αλλά όχι η μόνη αιτία ρήξης… Κάθε φορά το επέστρεφε με ψύλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, με τον κτηνοτρόφο, σύμφωνα με μαρτυρίες, να μην ήταν διατεθειμένος να αλλάξει τον τρόπο ζωής του ούτε για χάρη του παιδιού.

Το μοιραίο λεύκωμα

Ενα φωτογραφικό λεύκωμα που δημιούργησε η Αννα για το αγαπημένο της χωριό, τη Λεκάνη Καβάλας, αποτέλεσε και την αφορμή για να γνωρίσει και να ερωτευτεί τον μετέπειτα δολοφόνο της. Έτσι παρουσίαζε τον δράστη στο λεύκωμα: «Ο Λάμπης είναι 51 ετών και στην τρίτη γενιά βοσκών προβάτων και κατσικιών.

Είναι μόνος του υπεύθυνος για πάνω από 1.000 ζώα. Το πρωί διανέμει σχεδόν 300 κιλά ζωοτροφών. Ο χειμώνας μπορεί να είναι δύσκολος στα βουνά κάτω από τους μείον 20 βαθμούς και το χιόνι μέχρι το γόνατο. Ο Λάμπης δεν έχει μία μέρα ελεύθερη όλο το έτος. Πρέπει να πάει στα ζώα καθημερινά».

Μετά τη διπλή δολοφονία, το φως της δημοσιότητας βλέπουν διαρκώς νέα στοιχεία. Η Αννα όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη γοητεύτηκε από ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, από τη ζωή στη φύση. Οι καλές μέρες όμως τελείωσαν γρήγορα. «Τέρας, το είδα στη βάφτιση, τον προστάτευε», δήλωσε η ξαδέρφη του θύματος. Η Αννα τον προστάτευε σε φίλους και συγγενείς.

Το τελευταίο διάστημα όμως, οι απειλές άρχισαν να πληθαίνουν και άρχισε να μοιράζεται τους φόβους της και να λαμβάνει πάντα τα μέτρα της πριν τον συναντήσει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που επικαλείται το Mega, η 31χρονη δεν ήθελε να φύγει στη Γερμανία, ήθελε να μείνει στο χωριό. Μόλις είχε νοικιάσει ένα καινούριο σπίτι καθαρό έτσι όπως έπρεπε να μεγαλώνει ένα μωρό, αλλά κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν χωρούσε στο θολωμένο μυαλό του κτηνοτρόφου…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share