Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καστοριά: Ανείπωτη τραγωδία με 33χρονη - Πέθανε ξαφνικά μέσα σε καφετέρια

Δεν το χωρά ο νους

3 Οκτωβρίου 2022 19:38
Καστοριά: Ανείπωτη τραγωδία με 33χρονη - Πέθανε ξαφνικά μέσα σε καφετέρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητη είναι η τραγωδία στην Καστοριά με μια νέα γυναίκα να χάνει ξαφνικά την ζωή της σε ηλικία μόλις 33 ετών. Δεν έχουν τέλος οι αναπάντεχοι θάνατοι ανθρώπων που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, όμως το νήμα της ζωής τους κόβεται τόσο γρήγορα και περίεργα…

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10), μια 33χρονη γυναίκα από την Καστοριά, αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια της πόλης. Έπειτα από λίγο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων της και των έκπληκτων θαμώνων.

Στην υπόθεση της Καστοριάς απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς αλλά ήταν αργά. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε. Πλέον η νεκροψία θα προσπαθήσει να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της. Η 33χρονη κοπέλα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής.

Η εξόδιος ακολουθία της 33χρόνης Δήμητρα Στυλιάδου έγινε σήμερα (3/10) και ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καστοριάς. Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

νεκρη-33χρονη-καστορια-3-10

Πέθανε η Βάνα Κορομβόκη

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Βασιλική (Βάνα) Κορομβόκη σε ηλικία 68 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ. Επίσης, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Σάκης Πετκίδης, όπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο με λύπη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Βασιλικής (Βάνας) Κορομβόκη, που απεβίωσε χθες, σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η Βάνα Κορομβόκη γεννήθηκε το 1954 στο Καινούργιο Φθιώτιδας και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Ουαλία. Μετέπειτα, συνέχισε τις σπουδές της με αντικείμενο τη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Howard της Ουάσινγκτον.

Η πορεία της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1990 από την εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ». Συνέχισε τη σταδιοδρομία της στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 1996, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ.

Συνεργάστηκε, επίσης, με τα περιοδικά «ΕΝΑ», «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ», στον Ρ/Σ “Flash 9.61”, απασχολήθηκε στο Τμήμα Ειδήσεων της ΕΤ 2 και διετέλεσε Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η Βάνα Κορομβόκη υπήρξε μια ευγενής και σεμνή συνάδελφος με καλλιέργεια πνεύματος και επαγγελματική επάρκεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο την αποχαιρετά στο τελευταίο της ταξίδι.

Η κηδεία της Βάνας Κορομβόκη θα γίνει αύριο, Τρίτη, 4 Οκτωβρίου στις 12.00’ το μεσημέρι, από το Ι.Π. Αγ. Νικολάου στο Νεκροταφείο Ζωγράφου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share