Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη - Μεγάλη αναστάτωση με άνδρα από την Τυνησία

Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση ελληνικού δικαστηρίου

3 Οκτωβρίου 2022 16:50
Θρίλερ με αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη - Μεγάλη αναστάτωση με άνδρα από την Τυνησία
Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση σε αεροσκάφος προκάλεσε ένας Τυνήσιος που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά την διάρκεια μιας επεισοδιακής πτήσης από Κωνσταντινούπολη προς Τυνησία. Το αεροπλάνο που εκτελούσε τη συγκεκριμένη πτήση αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω μεθυσμένου επιβάτη, ο οποίος δημιούργησε αναταραχή και στη συνέχεια συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του VORIA, ο άνδρας με καταγωγή από την Τυνησία προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πτήσης το πρωί της Δευτέρας (3/10) και έτσι δόθηκε εντολή το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών. Η εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή και παραμένει υπό κράτηση.

αεροδρομιο-μακεδονια-θεσσαλονικη-αναγκαστικη-προσγειωση-3-10
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-σοκ με οδηγό να παρασύρει σκύλο με το αυτοκίνητό του - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (video)

Ενας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του έναν σκύλο στη Θεσσαλονίκη και τον άφησε ημιλιπόθυμο στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε τον σκύλο στην περιοχή Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με βίντεο που ήρθε στο φως, ο ασυνείδητος οδηγός συνέχισε κανονικά την πορεία του και δεν σταμάτησε για να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου ζώου. Ο σκύλος βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκινητικό βίντεο με μαμά σκυλίτσα που συναντά ξανά τα σκυλάκια της.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει στο thestival.gr η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα. Η κ. Λάσπα και ο σύζυγός της ελπίζουν ο σκύλος τους να κερδίσει την μάχη για την ζωή.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του περιστατικού στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εξιχνιάστηκε η υπόθεση παράσυρσης και εγκατάλειψης σκύλου από οδηγό αυτοκινήτου που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος. Πρόκειται για μία 58χρονη οδηγό σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share