Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του – Πώς στήθηκε το σκηνικό τρόμου (video)

Στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται ο δράστης

3 Οκτωβρίου 2022 16:07
Κόρινθος: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του – Πώς στήθηκε το σκηνικό τρόμου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 28χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από το σπίτι της, στην Αλμυρή Κορινθίας.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, μόλις η γυναίκα βγήκε από το σπίτι, την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις πόρτες και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό, ενώ τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

Με τρόμο, η 29χρονη κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν.

Κορινθία: Μυστηριώδης θάνατος πρώην μοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους - Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) μία γυναίκα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Παράλληλα μια 35χρονη στη Ρόδο κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της και πέθανε στα επείγοντα.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι η οποία ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, πριν μερικά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας πέθανε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Παράλληλα, πριν δυο χρόνια πέθανε και ο πατέρας της. Μετά από αυτό η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Κορινθία ασθενοφόρο

Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η γυναίκα, ήταν ηλικίας περίπου 35-37 χρόνων, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share