Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Aπορρίφθηκε το αίτημα για συνένωση των δικογραφιών - Όλο το παρασκήνιο της απόφασης (Video)

Η ημερομηνία ορόσημο για την κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

3 Οκτωβρίου 2022 14:42
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Aπορρίφθηκε το αίτημα για συνένωση των δικογραφιών  - Όλο το παρασκήνιο της απόφασης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι δικαστές απέρριψαν το αίτημα για συνένωση των δικογραφιών που αφορούν τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα λόγω του ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ενώ, λίγο πριν τις γιορτές αναμένει να γίνει η κατάθεση - απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατον και των τριών παιδιών της.

Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Όπως είπε κατά τη δική του γνώμη το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έλαβε αυτή την απόφαση επειδή θα περνούσε το 18μηνο από την προσωρινή της κράτηση.

Οι συγκεκριμένες δικογραφίες είναι τεράστιες σε σχέση με την υπόθεση Λιγνάδη ,όπου έγινε δεκτό το αίτημα Κούγια για συνένωση δικογραφιών συμπλήρωσε ο διακεκριμένος ποινικολόγος.

Οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο:

Η μία που αφορά την Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος, ενώ η άλλη που αφορά τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας βρισκόταν -πριν «παγώσει» λόγω του αιτήματος της Πισπιρίγκου- στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων και σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί και για αυτή την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share