Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι τόσο ερωτευμένη που δεν θέλω να σε μοιράζομαι! Σε ποθώ, δεν μπορώ να ξεχάσω τις νύχτες μας...» - Στο "φως" τα ερωτικά μηνύματα που δεχόταν

«Όταν σε βλέπω στη σκηνή σε ερωτεύομαι ξανά και ξανά»

3 Οκτωβρίου 2022 13:22
Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι τόσο ερωτευμένη που δεν θέλω να σε μοιράζομαι! Σε ποθώ, δεν μπορώ να ξεχάσω τις νύχτες μας...» - Στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτικά μηνύματα φέρεται ότι δεχόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης από συναδέλφους του, όπως είχε αποκαλύψει η «Super Κατερίνα». Ενώ, η Ελπίδα Νίνου αποκάλυψε στην κατάθεση που έδωσε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πως έχει χάσει έξι παιδιά και πως για να αποκτήσει τον γιο τους πέρασε εννέα μήνες ακίνητη στο κρεβάτι.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τα οποία μάλιστα έχει σκοπό να αναγνώσει η πλευρά του ηθοποιού στο δικαστήριο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αποδέκτης φλέρτ από γυναίκες ηθοποιούς και έτσι δεν υπήρχε λόγος να προβεί σε κάποια απρεπή πράξη.

«Όταν σε βλέπω στη σκηνή σε ερωτεύομαι ξανά και ξανά. Είμαι τόσο ερωτευμένη που δεν θέλω να σε μοιράζομαι», φαίνεται να ανεφέρει το ένα μήνυμα, ενώ ένα άλλο γράφει: «Σε ποθώ, δεν μπορώ να ξεχάσω τις νύχτες μας», με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο να τονίζει ότι πολλά από αυτά είναι πιο σεξουαλικά και προκλητικά που δεν μπορούν να ειπωθούν στο αέρα της εκπομπής.

Πέτρος Φιλιππίδης

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σ@ξου@λ@κ@» - Ανατριχιάζει η κατάθεση του πατέρα της 2ης καταγγέλλουσας (Video)

Συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της φίλης της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία είχε κι έναν σύντομο διάλογο με τον ηθοποιό. «Λυπάμαι πολύ κύριε Φιλιππίδη» είπε η φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο λίγο πριν ολοκληρώσει την κατάθεσή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ακόμη μία ανατριχιαστική περιγραφή μάρτυρα για τον ηθοποιό.

«Κι εγώ» της απάντησε από το εδώλιο ο Φιλιππίδης με τη μάρτυρα και φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας που κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού το 2010, να αποχωρεί από την αίθουσα.

«Την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σ@ξου@λ@κ@» - Ανατριχιάζει η κατάθεση του πατέρα της 2ης καταγγέλλουσας

Στο δικαστήριο κατέθεσε σήμερα και ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος έμαθε τι συνέβη στην κόρη του, πριν από ένα χρόνο. «Εβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου ότι ο κ. Φιλιππίδης έχει θέματα.

Και μου είπε ότι είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο. Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» ανέφερε.

Ο μάρτυρας περιέγραψε πως σύστησε την κόρη του σε ένα φίλο του, ο οποίος την έστειλε με το βιογραφικό της στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Της έκλεισε ραντεβού με τον Φιλιππίδη κι εκείνη γύρισε ενθουσιασμένη.

Της έδωσε κάποιο ρόλο, θα έκανε αντικατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω της είπε θα την προωθήσει και στο Mega. Είχε περάσει και οντισιόν από το mega και μετά της είπαν ότι δεν την παίρνουν».

Πρόεδρος: Τι σας είπε για το ρόλο στο θέατρο;

Μάρτυρας: Είχε γυρίσει ενθουσιασμένη, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπε ότι δεν τον πήρε το ρόλο.

Πρόεδρος: Σας είπε για ποιο λόγο δεν την πήραν;

Μάρτυρας: Όχι. Ήταν στεναχωρημένη, μελαγχολική, αντιδρούσε παράξενα. Πήγαινε να πάει κάπου και επέστρεφε σπίτι. Απευθύνθηκα σε ένα ψυχίατρο συνάδελφο για να τη βοηθήσει. Την εξέτασε και της έδωσε αντικαταθλιπτικό. Το πήρε περίπου 3 μήνες. Για να τη βοηθήσω την εστελνα με μια φίλη μου να βλέπει παραστάσεις στην Επίδαυρο. Εκεί γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτός ήθελε να κάνει μια παράσταση με νέους ηθοποιούς. Τους είπα ότι θα αναλάβω σαν παραγωγός το concept. Κι έτσι έγινε.

Πρόεδρος: Σας είπε αν ο κατηγορούμενος προσπάθησε να επηρεάσει την καριέρα της στην τηλεόραση;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σεξουαλικά. Μου είπε ότι της είπε «εγώ κάνω ότι θέλω, δε θα ξαναβγείς στο mega, αν αλλάξεις γνώμη θα δεις τι θα κάνω». Αυτό πάει να πει ότι της είπε πως «η καριέρα σου όσο περνάει από μένα δε θα τη δεις ποτέ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share