Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του

Πέρασε στους «16» του τουρνουά τένις - Στα χνάρια του Τσιτσιπά

2 Οκτωβρίου 2022 18:47
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης στο τουρνουά τένις της Φιλοθέης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μέσα από ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι προκρίθηκε στους 16 μέσα από 128 συμμετοχές συνολικά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Στην OPAP Arena Γιώργος Βαρδινογιάννης και Κώστας Καραμανλής!

Λίγο πριν κλείσει τα 50 του χρόνια ο Άδωνις νιώθει πανευτυχής που μπορεί και έχει βάλει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά του και οι κόποι του ανταμείβονται και παροτρύνει όλους τους πολίτες να φροντίζουν τη σωματική και ψυχική υγεία τους.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

«Είναι απίστευτη η χαρά που μπορεί να προσφέρει ένας καλό αγώνας σε έναν άνθρωπο. Χθες είχα την συνέχεια του τουρνουά που συμμετέχω στην Φιλοθέη από τους 32 για τους 16. Ξεκινήσαμε 128.

Κληρώθηκα με έναν καταπληκτικό παίκτη άξιο Σεβασμού, τον κ. Βασίλη Αντωνόπουλο. Μου είχαν πει από το τουρνουά ότι μάλλον θα με κερδίσει διότι παίζει πολύ δυνατό τένις αλλά εγώ γενικά είμαι μαχητής στο παιχνίδι και δεν τα παρατάω εύκολα.

Ξεκινάει ο αγώνας και εύκολα με πηγαίνει 2-0 γκέιμ αλλά εκεί κάπου αρχίζω να ανεβαίνω και ισοφαριζω. 3-2 ο Βασίλης και κάνω σερί και το γυρνάω σε 3-5 και μάλιστα προηγήθηκα και 0-30 στο σερβίς του για να τελειώσω το πρώτο σετ. Εκεί όμως ανεβαίνει πάλι πάμε 5-5, 5-6 εγώ, 6-6 και στο Τάϊ μπρέικ του πρώτου σετ χάνω 7-4. 1-0 σετ λοιπόν ο Βασίλης (οι αγώνες σε αυτά τα τουρνουά κρίνονται ή στο 2-0 σετ ή αν έρθει ισοπαλία στο σούπερ τάϊ μπρέικ στα 10).

Στο δεύτερο σετ όμως μπήκα πολύ δυνατά και σχετικά γρήγορα το έχω πάει 1-4 υπέρ μου εκεί όμως και πάλι ο Βασίλης το γυρίζει και ισοφαρίζει σε 4-4. Ευτυχώς συγκεντρώθηκα και τελικά πήρα το σετ με 4-6 και πήγαμε στο σούπερ τάι μπρέικ.

Και εκεί ξεκινά το θρίλερ, μέχρι το 4-4 είμαστε πόντο πόντο αλλά ο Βασιλης παίζει φοβερά και με έχει 7-4…αλλά δυστυχώς εκεί ο αντίπαλός μου στον αγώνα παθαίνει έναν τραυματισμό στο πόδι πέφτει κάτω και διακόπτεται ο αγώνας. Αυτό με ευνοεί και διότι ο Βασίλης τελικά συνέχισε με δεμένο πόδι αλλά και διότι η δεκάλεπτη διακοπή μου δίνει χρόνο να πάρω ανάσες και να βρω ξανά τον ρυθμό μου.

Επιστρέφουμε στον αγώνα και όχι μόνο ισοφαρίζω σε 7-7 αλλά περνάω και μπροστά 7-8. Και όμως ο Βασίλης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Βρίσκει δυνάμεις με ισοφαρίζει και περνάει μπροστά με 9-8 και σερβίρει για τον αγώνα.…και όμως καταφέρνω και ισοφαρίζω και παίρνω εγώ το σερβίς μου όπου με δυο φοβερούς πόντους τελικά κερδίζω 9-11 και προκρίνομαι στους 16 για τους 8. Ο αγώνας θα γίνει κάποια στιγμή σήμερα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη και αντιπαλό μου σήμερα κ. Βασίλη Αντωνόπουλο. Μεγάλος παίκτης και παίκτης με μυαλό και ήθος. Ήταν άτυχος διότι ο τραυματισμός του ήρθε στο πιο κρίσιμο σημείο και με ευνόησε αλλά πιστέψτε με και εγώ έδωσα μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος!

Κάποια στιγμή σίγουρα με αυτόν τον εκπληκτικό παίκτη θα παίξουμε και μία ρεβάνς.

Ευχαριστώ το καταπληκτικό κοινό του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης που μας υποστήριξαν και τους δυο θερμά, επί 3 ώρες που κράτησε αυτός ο φοβερός αγώνας. Στο τέλος μας χειροκροτούσαν όρθιοι για την προσπαθειά μας.

Και φυσικά ευχαριστώ τον διοργανωτή του τουρνουά τον κ. Φάνη Θεοδωρίδη του (14ου FTO με υποστηρικτή την Tennis Holdem) που με έπεισε να συμμετάσχω.

Κλεινω τα 50 μου χρόνια στις 06 Νοεμβρίου και ποτέ δεν πίστευα ότι σε αυτή την ηλικία θα μπορούσα να βιώσω μία τέτοια εμπειρία. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ο αθλητισμός είναι υγεία και σωματική και ψυχική και όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε (εδώ τα κατάφερα εγώ).

Ασχέτως του τί θα γίνει στον επόμενο αγώνα πάντως πραγματικά για μένα η χθεσινή ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share