Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό στα Χανιά: Παππούς κλώτσησε το 2 ετών εγγονάκι του - Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στην σύλληψή του

Απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

2 Οκτωβρίου 2022 15:41
Αδιανόητο περιστατικό στα Χανιά: Παππούς κλώτσησε το 2 ετών εγγονάκι του - Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στην σύλληψή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο προσκήνιο έρχεται νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι.

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 50χρονος παππούς βρισκόταν με το 2χρονο εγγονάκι του σε ζαχαροπλαστείο των Χανίων.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Λάρισα: Στο κρατητήριο ο πατέρας κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία – Συνελήφθη και η μητέρα που τις κλείδωνε στο πλυσταριό

Κάποια στιγμή οι θαμώνες του καταστήματος βλέπουν τον 50χρονο να χτυπάει και να κλωτσάει το μόλις 2 χρονών κοριτσάκι με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 50χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αρχές.

Αδιανόητο σκηνικό στα Χανιά - 52χρονος χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις αρχές, μετά από καταγγελία που ήρθε στο φως το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, με θύματα αυτή τη φορά τρία παιδιά ηλικίας 15, 13 και 4 ετών. Την ίδια μέρα, σοκάρει η μαρτυρία από θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Θεσσαλονίκη.

Οι βιαιοπραγίες σε βάρος τους από τον ίδιο τους τον πατέρα αποκαλύφθηκαν με αφορμή ένα ακόμη ξέσπασμα του 52χρονου πατέρα εναντίον της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη στο μπαλκόνι του σπιτιού και μπροστά στα μάτια ενός γείτονα ο οποίος έσπευσε να γλιτώσει την 15χρονη.

Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ο 65χρονος γείτονας του δράστη μαζί με τον 40χρονο γαμπρό του λογομάχησαν έντονα με τον 52χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τους χτυπήσει.

Η πενταμελής οικογένεια, ο 65χρονος γείτονας αλλά και ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα προσήχθησαν στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Αδιανόητο σκηνικό στα στα Χανιά - 52χρονος χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

Η έφηβη κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων- με την 41χρονη μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν είναι γνώριμος των αρχών καθώς δεν έχει γίνει στο παρελθόν καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό.

Ο 65χρονος γείτονας και ο 40χρονος γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο δράστης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των παιδιών και της συζύγου του και για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε βάρος του γείτονα και του 40χρονου.

Η σύζυγος και μητέρα των παιδιών δεν θέλησε να καταθέσει για όσα βίωναν τα ανήλικα ενώ ουδέποτε προέβη σε καταγγελία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share