Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Ηλιούπολη: ΕΔΕ μετά την απόδραση 20χρονου βαρυποινίτη από το ΑΤ

Το χρονικό της απόδρασης

2 Οκτωβρίου 2022 13:10
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: ΕΔΕ μετά την απόδραση 20χρονου βαρυποινίτη από το ΑΤ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, όταν 20χρονος βαρυποινίτης δραπέτευσε γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του. Την ίδια ώρα συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς απέδρασε κρατούμενος από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ο νεαρός είχε πάει στο Τμήμα Ασφαλείας προκειμένου να δώσει το «παρών», καθώς ήταν καταδικασμένος για παλαιότερη ποινική υπόθεση ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ο φυγάς εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που προκλήθηκε και το γεγονός ότι στο αστυνομικό τμήμα υπήρχε ένας αστυνομικός και κατάφερε να διαφύγει.

περιπολικό βράδυ

Αμέσως, δόθηκε σήμα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του φυγά κακοποιού.

«Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα για τα αστυνομικά τμήματα "φαντάσματα" που είτε κλείνουν τη νύχτα ή λειτουργούν με έναν μόνο αστυνομικό. Έναν αστυνομικό που φτιάχνει δικογραφίες, κάνει συλλήψεις, επιτήρηση κρατούμενων, διεκπεραίωνει υποθέσεις, σηκώνει τηλέφωνα. Ποιος μπορεί να ρίξει ευθύνες στο συγκεκριμένο αστυνομικό;», δήλωσε στο protothema.gr για το συγκεκριμένο περιστατικό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.

Για το περιστατικό θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Απόδραση κρατουμένου από το νοσοκομείο Νίκαιας

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας κρατούμενος των φυλακών Αυλώνα, απέδρασε το πρωί από το νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο κρατούμενος σύμφωνα με το dikastiko.gr, μετήχθη συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο νοσοκομείο κατάφερε να αποδράσει. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share