Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Βούλα: 15χρονος και 13χρονος απείλησαν με μαχαίρι μαθητή

Το παιδί τραυματίστηκε στην κοιλιά

30 Σεπτεμβρίου 2022 22:50
Τρόμος στην Βούλα: 15χρονος και 13χρονος απείλησαν με μαχαίρι μαθητή
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη χθες (29/9) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς στη Βούλα ένας15χρονος κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο ντοκουμέντο από μαχαίρωμα ανηλίκων έξω από σχολείο στην Καισαριανή.

Επίσης, συνελήφθη ο γονέας του 15χρονου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ χθες το μεσημέρι έξω από ένα σχολικό συγκρότημα στη Βούλα και μετά το τέλος των μαθημάτων ο 15χρονος μαζί με ένα 13χρονο πλησίασαν έναν 14χρονο με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές και τον απείλησαν με μαχαίρια, που είχαν στην κατοχή τους. Στη συνέχεια ο 13χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προκάλεσε αμυχή στην κοιλιακή χώρα του 14χρονου παθόντα και διέφυγαν από το σημείο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τρόμος στην Βούλα: 15χρονος και 13χρονος απείλησαν με μαχαίρι μαθητή
(ΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει μαθητές

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε την Παρασκευή (30/9) το πρωί στον Βόλο, όταν μία γυναίκα σε κατάσταση αμόκ μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr η γυναίκα που φώναζε «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω» και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τα παιδιά, δεν εμφάνισε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το σχολείο κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 42χρονη. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό με πατέρα σε σχολείο στον Βόλο.

Σοκ στον Βόλο: Γυναίκα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε πως θα μαχαιρώσει μαθητές

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία στο παραλήρημά της ανέφερε κάτι για κάποιον μαθητή, χωρίς όμως κανείς να μπορέσει να καταλάβει τι έλεγε και τι εννοούσε. Ωστόσο, δεν ήταν μητέρα κάποιου μαθητή του σχολείου.

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με το τοπικό Μέσο η 42χρονη είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών. Τα παιδιά της δεν φοιτούν στο σχολείο που εισέβαλε, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται μαθητές του σχολείου να κάνουν bullying σε ένα από τα παιδιά της αλλά και στην ίδια.

Η γυναίκα συνελήφθη και δόθηκε εντολή για ακούσια νοσηλεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share