Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συμμορία της Πολυτεχνιούπολης: Κόρη αστυνομικού και ανιψιά ανώτατων αξιωματικών η 22χρονη δόκιμη της ΕΛΑΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

30 Σεπτεμβρίου 2022 21:38
Συμμορία της Πολυτεχνιούπολης: Κόρη αστυνομικού και ανιψιά ανώτατων αξιωματικών η 22χρονη δόκιμη της ΕΛΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αθώα δηλώνει η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός η οποία κατηγορείται πως προειδοποιούσε τα μέλη της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη για τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ.

Η 22χχρονη φέρεται να ενεπλάκη με τη συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη όταν έκανε σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του «Έσκο», του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης.

Οι συγγενείς της, την περιγράφουν ως μια γυναίκα δραστήρια και δυναμική. Το 2019 είχε κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην περιοχή του Ζωγράφου και πήρε 42 ψήφους καταλαμβάνοντας την 45η θέση στον συνδυασμό.

«Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές», δήλωσε η μητέρα της 22χρονης.

«Μεγάλωσε σε οικογένεια αστυνομικών»

Ο πατέρας της 22χρονης υπηρετούσε στα ΜΑΤ. Το 2005 έφυγε από την ζωή, όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ετών. Από μικρή δήλωνε ότι θέλει να γίνει αστυνομικός. Άλλωστε εκτός από τον πατέρα της, θείος της ήταν ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και ένας άλλος θείος της ανώτατος αξιωματικός στη διεύθυνση Τροχαίας.

Η μητέρα της 22χρονης βρέθηκε στο πλευρό της κατά την απολογία της στον ανακριτή και μίλησε στο Live News.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν πέντε, τρεισήμισι και δύο ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύον. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό».

Tις επόμενες ημέρες όπως λέει, η κόρη της ετοιμαζόταν να ορκιστεί. Τώρα όμως βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τις σχέσεις της με τα μέλη της συμμορίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share