Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζωγράφου: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δόκιμη αστυνομικό - Μπήκε στην Αστυνομία για να βοηθά τις συμμορίες (video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση!

30 Σεπτεμβρίου 2022 18:33
Ζωγράφου: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δόκιμη αστυνομικό - Μπήκε στην Αστυνομία για να βοηθά τις συμμορίες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμμορία της πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, φαίνεται να εντάχθηκε στην αστυνομία μόνον και μόνο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της συμμορίας. Με την ευκαιρία, δείτε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους των μελών της συμμορίας.

Από την έρευνα των Αρχών φαίνεται ότι η 22χρονη είχε σχέση με ένα από τα μέλη της συμμορίας πριν ενταχθεί στο Σώμα, ενώ όπως προκύπτει, έκανε τα πάντα για να μετατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου αλλά και να παραμείνει εκεί.

Επιπλέον, είχε επαφές με άλλα μέλη της συμμορίας εκτός από τον σύντροφό της.

Οι Αρχές ερευνούν τη συμμετοχή στο κύκλωμα και των φυλάκων της πολυτεχνειούπολης.

Ζωγράφου: Οδηγήθηκαν στον ανακριτή

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι 16 από τους 32 συλληφθέντες της συμμορίας της πολυτεχνειούπολης για να απολογηθούν.

Όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται σε βαθμό κακουργήματος.

Ζωγράφου: Συνελήφθη η νεαρή που συμμετείχε στη συμμορία των βιαστών με τα καλάσνικοφ

Σε ακόμα δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τη δράση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Live News”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, πρόκειται για τη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας, ηλικίας 27 ετών. Η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κι εκείνη ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες.

Η αστυνομία εκτιμάει πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση η γυναίκα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «Πιπίλα», βρισκόταν εντός του σπιτιού, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share