Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: «Είχαν τοξική σχέση» λέει η μητέρα της 31χρονης

Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας του θύματος

30 Σεπτεμβρίου 2022 16:49
Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: «Είχαν τοξική σχέση» λέει η μητέρα της 31χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ώρες μετά την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα, όπου 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε την 31χρονη πρώην σύντροφο του και το παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, η μητέρα του θύματος μίλησε στην εκπομπή “Tlive”.

Σε κατάσταση σοκ, είπε η μητέρα της 31χρονης: “Της έλεγα μην πας σε αυτόν στο χωριό. Σπούδαζε στη Γερμανία και ήθελε να κάνει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό και εκεί τον γνώρισε. Της έλεγα “πώς έμπλεξες με αυτόν;”. Στο τέλος μου είπε ότι “αυτό δεν ήταν αγάπη”. Είχαν τοξική σχέση. Τη ρωτούσα αν ήταν ευτυχισμένη και φοβόταν να μου πει την αλήθεια”.

Στο “Tlive” μίλησαν επίσης συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. “Τον είδα την ώρα που πήγαινε στο μαντρί και μετά από 10 λεπτά με παίρνει ο ξάδερφός του που και αυτός έχει δίπλα μαντρί και μου λέει αυτός σκότωσε το παιδί του και τη γυναίκα του”, περιέγραψε συγχωριανός του.

“Είχαν ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του μωρού, από το χειμώνα που χώρισαν. Δεν ξέρω τι έγινε στο δικαστήριο. Πώς του ήρθε, τι έκανε, τι τον έπιασε… Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε”, είπε ανηψιός του 56χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share