Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Συναγερμός στα ΙΚΕΑ: Ανακαλούν άμεσα καφετιέρα - Δείτε τον λόγο (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει η ανακοίνωση από την εταιρεία

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:17
Συναγερμός στα ΙΚΕΑ: Ανακαλούν άμεσα καφετιέρα - Δείτε τον λόγο (ΦΩΤΟ)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανάκληση καφετιέρας εσπρέσο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ καθώς συγκεκριμένοι κωδικοί του προϊόντος υπάρχει κίνδυνος να ανατιναχτούν κατά την χρήση τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση της καφετιέρας εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, με ημερομηνία παραγωγής (κωδικό) μεταξύ 2040 και 2204.

Δείτε επίσης: 89,99 ευρώ και ξεπούλησε ήδη: Χαμός με τον οικονομικό διθέσιο καναπέ των ΙΚΕΑ!

Καλούμε όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν μηχανή εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, για χρήση σε εστία, να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Λόγω πιθανότητας να προκληθεί έκρηξη κατά τη χρήση, ανακαλούμε την καφετιέρα εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων (ασημί ή γκρι χρώματος) για εστία. Ο κίνδυνος δημιουργήθηκε μετά από αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο υλικό και την κατασκευή της ανοξείδωτης βαλβίδας ασφαλείας της καφετιέρας. Η ανάκληση αφορά μόνο τα προϊόντα με κωδικό παραγωγής 2040 και 2204.

Δείτε το προϊόν:

ικεα-ανακληση-καφετιερασ-εσπρεσσο-30-9

Συναγερμός στη βιομηχανία των ποτών - Ανακαλείται άμεσα ρωσική βότκα!

Στην ανάκληση της βότκας «PARLIAMENT» προχωράει το Γενικό Χημείο της ΑΑΔΕ. Η ανάκληση αφορά το ποτό με αλκοόλ 40% vol., που συνοδεύεται από την ένδειξη «Purified with Milk», σε προσυσκευασία 0.7L.

Το ποτό παρασκευάζεται στη Ρωσία και διατέθηκε στην ελληνική αγορά από την επιχείρηση «Food and Drinks Import – Σ. Λαζόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.». Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ενώ στην ξενόγλωσση επισήμανση του αναφέρεται η παρουσία αλλεργιογόνου συστατικού (γάλα), η ελληνική επισήμανση δεν φέρει σχετική ένδειξη.

Η ΑΑΔΕ καλεί τους καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στο γάλα και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share