Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Aινιγματική ανάρτηση Πέτρου Κουσουλού: «Η μεγαλύτερη μιντιακή απάτη με τα “κλοπιμαία” της άτυχης Ευγενίας Κούτρα» (photo)

«Θα αποκαλυφθεί...»

30 Σεπτεμβρίου 2022 11:01
Aινιγματική ανάρτηση Πέτρου Κουσουλού: «Η μεγαλύτερη μιντιακή απάτη με τα “κλοπιμαία” της άτυχης Ευγενίας Κούτρα» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και το κομμάτι που αφορά την περιουσία της σπιτονοικοκυράς. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τις 3 φορές που η Ρούλα Πισπιρίγκου "ήρθε σε επαφή" με την κεταμίνη πριν την ακούσει από τα ΜΜΕ

Το διαμέρισμα της 69χρονης άνοιξε το πρωί της Τρίτης παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας. Αμέσως μετά ξεκίνησε η απογραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι.

Το mega μετέδωσε πλάνα από το εσωτερικό του διαμερίσματος όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, τον δικηγόρο συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, το σπίτι έχει υποστεί διάρρηξη και ο ίδιος καταλογίζει ευθύνες στο ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

«Είναι άδεια όλα τα ντουλάπια και η σερβάντα που είχε τα ακριβά σερβίτσια και τα ασημικά» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι μεταξύ των αντικειμένων που λείπουν είναι η βέρα της, τα χρυσαφικά της και τα ξίφη του πατέρα της.

«Αυτό που μας κάνει τεράστια εντύπωση είναι ότι έχουν αναστατώσει όλο το σπίτι» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε ότι «θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές για ό,τι λείπει από το σπίτι».

«Η μεγαλύτερη μιντιακή απάτη με τα «κλοπιμαία» της άτυχης Ευγενίας Κούτρα που υποτίθεται ότι θα διεκδικήσουν οι κληρονόμοι θα αποκαλυφθεί. Ίσα, ίσα για να κάνουν κάποιοι αποκαλούμενοι δικηγόροι καριέρα…», έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share