Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έδωσαν 50.000 ευρώ για να... χωρίσουν, on camera διάλυση αρραβώνα στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας (video)

Απίστευτο!

30 Σεπτεμβρίου 2022 10:42
Έδωσαν 50.000 ευρώ για να... χωρίσουν, on camera διάλυση αρραβώνα στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. Τόσο τιμολογήθηκε η απώλεια παρθενίας μιας 14χρονης Ρομά, η οποία διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, ηλικίας 17 ετών.

Δείτε επίσης: Απίστευτο! Γαμπρός στην Ινδία, τύφλα στο μεθύσι, μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα και αυτή τον ξεκίνησε στα χαστούκια (Video)

Η οικογένεια του γαμπρού έδωσε αποζημίωση στην οικογένεια της νύφης, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να μην παντρευτούν. Ετσι λοιπόν, όπως επιτάσσει το έθιμο η οικογένεια του αγοριού έπρεπε να αποζημιώσει την οικογένεια του κοριτσιού. Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο κι αναρτήθηκε στο TikTok με αποτέλεσμα να γίνει viral και να διαμοιράζεται ολοένα και περισσότερο.

Το deal έγινε στο Αλιβέρι Βόλου, έναν συνοικισμό Ρομά στην Νέα Ιωνία. «Η οικογένεια αποζημιώνει την οικογένεια που έχει το κορίτσι με το ποσό των 50.000 ευρώ. Από σήμερα οι δρόμοι τους είναι ανοιχτοί. Δεν τους πειράζει κανένας. Τελειώνουμε εδώ, αγαπημένα. Θα είμαστε πάλι αδέρφια», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο «διαμεσολαβητής» του «διαζυγίου» με τον πατέρα της κοπέλας, κρατώντας τις δεσμίδες με τα λεφτά να λέει «άπαντες ελεύθεροι».

H φωτογραφία από το Instagram που πρόδωσε την πρόταση γάμου

Η Margaret Qualley είπε το ναι και αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Jack Antonoff μετά από σχέση ενός έτους.

Ο μουσικός παραγωγός έκανε τη μεγάλη ερώτηση και όπως φαίνεται το ζεύγος πρόκειται να παντρευτεί σύντομα, επιβεβαίωσε μια πηγή στο People τη Δευτέρα.

Ο Antonoff, 38, και ο Qualley, 27, πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες των αρραβώνων τους όταν η ηθοποιός του «Maid» εθεάθη να φοράει κάτι που έμοιαζε με ένα αστραφτερό δαχτυλίδι αρραβώνων ενώ παρευρίσκονταν στο Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας της «Stars at Noon» την περασμένη Τετάρτη.

Κι ενώ ήταν μαζί από πέρυσι το καλοκαίρι, μόλις τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έκαναν την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση μαζί στα Critics’ Choice Awards 2022.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share