Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: «2.000 ευρώ το μήνα πληρώνουν τον φοιτητή οι παραβατικοί για να μένουν στο δωμάτιο τους στην εστία!» - "Βόμβες" από γονείς απαχθέντα

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση των συμμοριών

30 Σεπτεμβρίου 2022 09:24
Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: «2.000 ευρώ το μήνα πληρώνουν τον φοιτητή οι παραβατικοί για να μένουν στο δωμάτιο τους στην εστία!» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας του απαχθέντα 17χρονου από τη συμμορία του Ζωγράφου, ο δημοσιογράφος Μάκης Παπαδάτος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τους ίδιους και δέχτηκε 80 μαχαιριές για να τους δώσει χρήματα και τιμαλφή από το σπίτι του, αποκάλυψε μία ακόμα πτυχή της δράσης των διαβόητων εγκληματιών που δρούσαν ανενόχλητοι στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου έχοντας ως ορμητήριο και καταφύγιο την φοιτητική εστία.

Οπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η συμμορία πλήρωνε αδρά για να κλείνουν στόματα. Ετσι λοιπόν, για να διαμένουν στην φοιτητική εστία και να κρατούν κλειστά τα στόματά τους οι φοιτητές, τους έδιναν μέχρι και 2.000 ευρώ το μήνα για να παραχωρούν τα δωμάτιά τους στην εστία.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του απαχθέντα, η κυρία Παπαδάτου μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την απαγωγή του γιου της το 2019, είπε ότι υπήρξε μεγάλη κωλυσιεργία των Αρχών όλα αυτά τα χρόνια: «Παρασκευή βράδυ έγινε το συμβάν, Τρίτη βράδυ είχαμε κάνει αναγνωρίσεις. Τους ήξεραν, όμως είτε κάποιοι διέφυγαν στην Αλβανία, είτε δεν έδινε εντολή ο εισαγγελέας να μπουν στο άσυλο που είχαν μπει μέσα για να γλιτώσουν».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι όποτε κατέθεταν στην Αστυνομία, τους απειλούσαν, είτε τηλεφωνικά είτε αφήνοντας «σημάδια» στο σπίτι με τις απειλές να γίνονται μέχρι και σήμερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share