Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: Άνω κάτω ο Ερυθρός Σταυρός για τον Έσκο - Απόπειρα εισβολής από συγγενείς του

Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο

29 Σεπτεμβρίου 2022 19:35
Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: Άνω κάτω ο Ερυθρός Σταυρός για τον Έσκο - Απόπειρα εισβολής από συγγενείς του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζωγράφου: Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/9) στην είσοδο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται κρατούμενος ο 30χρονος, φερόμενος ως αρχηγός των δύο συμμοριών στην Πανεπιστημιούπολη, «Εσκο», όταν μία γυναίκα εμφανίστηκε ως δικηγόρος του και επιχείρησε να εισέλθει εντός του κτιρίου. Παράλληλα, δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μια γυναίκα -συνοδευόμενη και από άλλα άτομα- εμφανίστηκε στην είσοδο του νοσοκομείου και αποπειράθηκε να μπει μέσα στον Ερυθρό Σταυρό ισχυριζόμενη ότι ήταν ήταν δικηγόρος του.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί δεν επέτρεψαν στη γυναίκα να περάσει εντός του νοσοκομείου, ενώ ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν και δικηγόρος αλλά συγγενής του 30χρονου κακοποιού. Παράλληλα κλήθηκαν ενισχύσεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου αλβανικής υπηκοότητας που ήταν επίσης παρών, με πληροφορίες να θέλουν πως πρόκειται για θείο του «Εσκο»

Μετά από αυτό το περιστατικό οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν επωμιστεί τη φύλαξη του 30χρονου Αλβανού έχουν ενισχυθεί και βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής. Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς ο 30χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος θεωρείται από τις Αρχές ως ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

«Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με τις ληστείες με τα καλάσνικοφ»

Πολυτεχνειούπολη: Στο Live News μίλησε ο Γιάννης Βέρρας, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπαρχηγός της συμμορίας και σύντροφος της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού.

Ο δικηγόρος θέλησε μέσω του MEGA να διευκρινίσει πως ο εντολέας του δεν σχετίζεται με τις ληστείες με τα καλάσνικοφ.

«Δεν έχει καμία απολύτως καμία σχέση με τις ληστείες καλάσνικοφ και συμμορίες παρελθοντικών ετών. Πρόκειται για μία δικογραφία, η οποία παρουσιάζει ένα θησαυρό που έχει μέσα άνθρακες. Είναι ένας άνθρωπος που του αποδίδονται μία σειρά από κατηγορίες, οι οποίες ουδέν στοιχείο μέχρι στιγμής άγει με ασφάλεια σε αυτή του τη δίωξη», δήλωσε.

Ερωτώμενος για τη σχέση του εντολέα του με την 22χρονη δόκιμη αστυνομικό, ο δικηγόρος δήλωσε: «Είναι προσωπική σχέση, δεν αφορά τη δικαιοσύνη ούτε τα media».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share