Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: «Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με τις ληστείες με τα καλάσνικοφ» - Η δήλωση της μητέρας της 22χρονης αστυνομικού

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου...»

29 Σεπτεμβρίου 2022 18:08
Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: «Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με τις ληστείες με τα καλάσνικοφ» -  Η δήλωση της μητέρας της 22χρονης αστυνομικού
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολυτεχνειούπολη: Στο Live News μίλησε ο Γιάννης Βέρρας, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπαρχηγός της συμμορίας και σύντροφος της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού.

Ο δικηγόρος θέλησε μέσω του MEGA να διευκρινίσει πως ο εντολέας του δεν σχετίζεται με τις ληστείες με τα καλάσνικοφ.

«Δεν έχει καμία απολύτως καμία σχέση με τις ληστείες καλάσνικοφ και συμμορίες παρελθοντικών ετών. Πρόκειται για μία δικογραφία, η οποία παρουσιάζει ένα θησαυρό που έχει μέσα άνθρακες. Είναι ένας άνθρωπος που του αποδίδονται μία σειρά από κατηγορίες, οι οποίες ουδέν στοιχείο μέχρι στιγμής άγει με ασφάλεια σε αυτή του τη δίωξη», δήλωσε.

Ερωτώμενος για τη σχέση του εντολέα του με την 22χρονη δόκιμη αστυνομικό, ο δικηγόρος δήλωσε: «Είναι προσωπική σχέση, δεν αφορά τη δικαιοσύνη ούτε τα media».

Η μητέρα της 22χρονης δόκιμου αστυνομικού μίλησε για την κόρη της

Η μητέρα της 22χρονης δόκιμου αστυνομικού μίλησε αποκλειστικά στο Live News στον Κυριάκο Μαντούβαλο.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 5, 3μιση και 2 ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά».

«Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύον. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν κάτι μεμπτό».

Και συνέχισε: «Τις επόμενες μέρες η κόρη θα ορκιζόταν και τώρα όλα είναι στον αέρα» και είπε ότι από μικρή ήθελε να μπει στην Αστυνομία όπως ήταν και ο πατέρας της που του είχε αδυναμία. Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί, αλλά δεν πιστεύω πως είχε τέτοιες εμπλοκές».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share