Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: Ανατριχιάζει ο Μάκης Παπαδάτος - «Τρία χρόνια δεχόμασταν απειλές! Μάς είχαν σημαδέψει τα κουδούνια» (Video)

Mιλούν μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου για την απαγωγή του γιου τους

29 Σεπτεμβρίου 2022 16:32
Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: Ανατριχιάζει ο Μάκης Παπαδάτος - «Τρία χρόνια δεχόμασταν απειλές! Μάς είχαν σημαδέψει τα κουδούνια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου: Ο δημοσιογράφος Μάκης Παπαδάτος και η σύζυγός του μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live μετά τη σύλληψη ενός εκ των συμμετεχόντων, σύμφωνα με τις Αρχές, στην απαγωγή του ανήλικου γιου τους.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στις στιγμές τρόμου που έζησαν το 2019 στα χέρια της αδίστακτης συμμορίας που είχε μετατρέψει σε ορμητήριό της τις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη.

Πώς ένιωσε ο Μάκης Παπαδάτος όταν έμαθε ότι ο άνθρωπος που καταζητείτο για όλα αυτά που πέρασε ο ίδιος, η γυναίκα του και το παιδί του, βρισκόταν στις εστίες;

«Δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Εδώ και 30 χρόνια λέω σε όλες τις Αρχές ότι η Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου είναι το γκέτο των κακοποιών. Δεν είναι καινούριο. Πάντα η Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ήταν στέγη παραβατικών. Εκείνο που πάντα μας ενοχλούσε είναι ότι γίνεται με την ανοχή των πανεπιστημιακών λειτουργιών και της δικαιοσύνης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάτος.

«Η οικογένειά μας από την πρώτη στιγμή νιώθαμε ευλογημένοι από τον Θεό που μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν οικογένεια και να το διαχειριστούμε. Μία εγκληματική ενέργεια ποτέ δεν ξεχνιέται, ποτέ δεν ξεπερνιέται από ένα θύμα» απάντησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για το πώς ξεπέρασαν τον τρόμο που έζησαν.

Όπως εξομολογήθηκαν, για τρία χρόνια δέχονταν απειλές, ενώ σύμφωνα με όσα είπαν τους είχαν σημαδέψει τα κουδούνια. Στην εκπομπή προβλήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες που δείχνουν τα τραύματα που είχαν προκαλέσει στον ανήλικο γιο τους οι κακοποιοί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share