Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Aπίστευτο παιχνίδι της μοίρας για ζευγάρι στη Μυτιλήνη: Καθηλωμένη στο κρεβάτι η Εύα, σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Στρατής - Mε διαφορά λίγων μηνών «χτυπήθηκαν» σε σοβαρά τροχαία

Η δραματική τους ιστορία και η γενναία τους "μάχη" για τη ζωή

29 Σεπτεμβρίου 2022 10:58
Aπίστευτο παιχνίδι της μοίρας για ζευγάρι στη Μυτιλήνη: Καθηλωμένη στο κρεβάτι η Εύα, σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Στρατής - Mε διαφορά λίγων μηνών «χτυπήθηκαν» σε σοβαρά τροχαία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Στρατής και η Εύα βίωσαν δύο πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα με διαφορά μόλις έτους σε μια μοναδική ιστορία ζωής που όμοια της δεν θα μπορούσε εύκολα να σκεφτεί ανθρώπινος νους. Ενώ, τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου βρήκαν ένας 54χρονος και η 44χρονη σύζυγός του, όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με νταλίκα.

Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το παιδί τους την Στρατούλα, που είναι σήμερα 4 ετών, το οποίο μεγάλωναν μαζί στη Μυτιλήνη. Στα παλιότερα βίντεο της αγαπημένης οικογένειας τίποτα δεν προμήνυε το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας.

Η Εύα ήταν η πρώτη που ενεπλάκη σε τροχαίο, όταν την χτύπησε φορτηγό την ώρα που οδηγούσε το scooter της. Η γυναίκα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κοπέλα παραμένει από τότε καθηλωμένη στο κρεβάτι. Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ δεν μιλάει, δεν περπατάει και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Δείχνει πως καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ένα χρόνο μετά και ο σύζυγός της, ο Στρατής θα χτυπήσει σε τροχαίο με το μηχανάκι του, επιστρέφοντας από την εκκλησία όπου είχε πάει να προσκυνήσει για να γίνει καλά η γυναίκα του.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη, με τους γιατρούς να μην γνωρίζουν ακόμη αν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Για την ώρα κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, ο Στρατής έχασε πρόσφατα και τη μητέρα του από καρκίνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share