Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης: Τι συνέβη πριν εξαφανιστεί - «Τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες» (video)

Είχε νοσηλευτεί λόγω ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

28 Σεπτεμβρίου 2022 17:16
Νέες διαστάσεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης: Τι συνέβη πριν εξαφανιστεί - «Τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες» (video)
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο και σοβαρότερες διαστάσεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία. Η δικηγόρος της, η οποία ήταν και ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε τελευταία φορά πριν χαθούν τα ίχνη της, αποκάλυψε όσα συζήτησαν αλλά και τι την προέτρεψε να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Τα ίχνη της 48χρονης έχουν εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη. Οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό της στη γέφυρα της Τατάρνας και μέσα σε αυτό βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο και ένα πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, φέρεται να αναφέρει: «Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε».

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της Ευρυδίκης στη λίμνη των Κρεμαστών, όπως μεταδίδει το Star.

Είχε νοσηλευτεί λόγω ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της 48χρονης, Βαλεντίνη Μέτου, δίνει νέα τροπή στο θρίλερ. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την περασμένη εβδομάδα της τηλεφώνησε η 48χρονη μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της.

«Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου», δήλωσε η δικηγόρος.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και επειδή λιποθύμησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Του επέβαλαν περιοριστικά μέτρα, αλλά πήγε στο σπίτι της

Όπως είπε η κα Μέτου, στον σύζυγο της 48χρονης επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα.

Εκείνος, όμως, την ίδια μέρα πήγε στο σπίτι της μητέρας της 48χρονης, παραβιάζοντας τα μέτρα. Η Ευρυδίκη τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, όμως δεν προχώρησε στη μήνυση, καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της τελικά θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου.

«Τη μέρα που εξαφανίστηκε ο σύζυγός της είχε μπει πάλι στο σπίτι της»

«Ήταν σε μια ψυχική αναστάτωση, αλλά δε μου είχε δώσει την εντύπωση ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Είχαμε προγραμματίσει ένα ραντεβού στο γραφείο μου την επομένη της εξαφάνισής της και όπως μου είπε η ίδια είχε κλείσει ραντεβού με τον λογιστή της για κάποιες υποθέσεις και με γιατρούς για κάποιες ιατρικές εξετάσεις», είπε η δικηγόρος, προσθέτοντας πως μίλησαν τηλεφωνικά και τη μέρα που εξαφανίστηκε.

«Τη μέρα που εξαφανίστηκε μιλήσαμε και πάλι στο τηλέφωνο. Ο σύζυγός της είχε μπει πάλι στο σπίτι της. Ήταν αναστατωμένη και τη ρώτησα αν θέλει να ειδοποιήσω την αστυνομία. Μου είπε όχι, αλλά εγώ παρόλα αυτά κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερα τι είχε συμβεί. Αστυνομικοί πήγαν από το σπίτι της και τους έδιωξε, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είχε φύγει και δεν τους χρειαζόταν», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης συνεχίζονται, ενώ την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον η Ασφάλεια Καρπενησίου, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share