Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζωγράφου: Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη ποζάρει με όπλο στο χέρι - Ζούσαν στην εστία και κυκλοφορούσαν με Mercedes (video)

Σοκάρουν όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση τους

28 Σεπτεμβρίου 2022 08:25
Ζωγράφου: Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη ποζάρει με όπλο στο χέρι - Ζούσαν στην εστία και κυκλοφορούσαν με Mercedes (video)
Φωτογραφία αριστερά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία δόκιμη αστυνομικός είναι ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου και ερευνάται αν έδινε πληροφορίες στη σπείρα των κακοποιών, καθώς φέρεται να διατηρεί σχέση με έναν αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη αν η δόκιμη αστυφύλακας ενημέρωνε τους συλληφθέντες για επικείμενες έρευνες και εφόδους των αστυνομικών στην φοιτητική εστία.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η δόκιμη αστυνομικός πόζαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και με όπλα. Σε φωτογραφία που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, η δόκιμη αστυνομικός ποζάρει με δύο άνδρες ενώ στο ένα της χέρι κρατάει μία μπύρα και στο άλλο ένα όπλο.

Ανθυπαστυνόμος που δεν αισθανόταν καλά πυροβόλησε τον Αλβανό κακοποιό

Kατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/7) μια γυναίκα ανθυπαστυνόμος που δεν αισθανόταν καλά, ενημέρωσε τους συναδέλφους της ότι ήθελε να βγει έξω και τότε ήρθε τετ α τετ με τον Αλβανό κακοποιό, γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά και εντάλματα σύλληψης.

Κατά την έξοδό της, διασταυρώθηκε με τον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος της επιτέθηκε και η ίδια χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έβγαλε το υπηρεσιακό της όπλο και τον τραυμάτισε τον. Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός από την πλευρά της διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Επιχείρηση στου Ζωγράφου: Κουκουλοφόροι ποζάρουν με όπλα και λεφτά μέσα στην Πολυτεχνειούπολη - Βίντεο ντοκουμέντο

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με πάνοπλους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκε βίντεο ντοκουμέντο, όπως μετέδωσε το MEGA, το οποίο δείχνει δύο άτομα, εντός των εστιών, να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα. Όπως φαίνεται από το βίντεο, το οποίο οι ίδιοι οι νεαροί ανήρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται με όπλα στα χέρια να ποζάρουν, ενώ επιδεικνύουν στην κάμερα και μια στοίβα από 50άρικα.

Δείτε το βίντεο:

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, η αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στη σημερινή επιχείρηση.

Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τη συμμορία του Αλβανού σεσημασμένου

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός η οποία συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό σεσημασμένο, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ, όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Συνελήφθησαν 22 άτομα από την εν λόγω επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή και τομ υπό κατάληψη χώρο. Συγκεκριμένα, οι 13 έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και 9 σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Επίθεση του Αλβανού σεσημασμένου σε αστυνομικό

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στου Ζωγράφου, θύμα 30χρονου, γνώριμου των Αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών, έπεσε μια αστυνομικός καθώς προσπάθησε να την τραυματίσει με κατσαβίδι, με την αστυνομικό να βγάζει το όπλο της και να τον πυροβολεί τέσσερις φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πόδι και την κοιλιά.

Συγκεκριμένα, εκείνος διέμενε στον χώρο της εστίας και προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομικής έρευνας. Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, όταν η ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και θέλησε να βγει έξω, προκειμένου να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό της και τότε δέχθηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα η ανθυπαστυνόμος, για ν' αποκρούσει την επίθεση, να πυροβολήσει τον 30χρονο με το υπηρεσιακό της όπλο. Ο άντρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό ενώ στο νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε και η ανθυπαστυνόμος μετά την επίθεση που δέχθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share