Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Άγιο» είχε μία οικογένεια στη Λαμία: Παραλίγο τραγωδία - Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

Τους έσωσε δέντρο

27 Σεπτεμβρίου 2022 19:03
«Άγιο» είχε μία οικογένεια στη Λαμία: Παραλίγο τραγωδία - Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγιο είχε οικογένεια από τη Λαμία, η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε γκρεμό στο ύψος της διασταύρωσης του Μοναστηριού της Αγίας Άννας, 10 χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία στο δρόμο για το Δομοκό.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λαμία: 57χρονος βρέθηκε νεκρός στη βιοτεχνία που εργαζόταν

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/9) λίγο πριν τις 17:00’ στο κατερχόμενο ρεύμα της ανωτέρου οδού.

Από άγνωστη αιτία ο 53χρονος οδηγός του μπορντό οχήματος, έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, ακριβώς στη διασταύρωση με την Ιερά Μονή της Αγίας Άννας.

Τρόμος στη Λαμία: Αμάξι τούμπαρε στην Εθνική Οδό - 1 τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Λαμία, όταν αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό. Η οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Σοκ προκάλεσε, επίσης, ο πνιγμός άνδρα σε παραλία της Λάρισας.

Αναλυτικότερα, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η οδηγός -που πιθανότατα ταξίδευε από Αθήνα για Βόλο- από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει αρχικά στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί μέσα στο οδόστρωμα.

Τρόμος στη Λαμία: Αμάξι τούμπαρε στην Εθνική Οδό - 1 τραυματίας

Τραγωδία στη Θήβα - Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος οδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο δρόμο Θηβών – Ερυθρές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 33χρονος, το αυτοκίνητο του οποίο συγκρούστηκε με φορτηγό που επιχειρούσε να στρίψει σε παρακείμενη επιχείρηση. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από τροχαίο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 33χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Επενέβη η Πυροσβεστική με ένα όχημα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το ΑΤ Θηβών.

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος οδηγός

Ωρωπός: Αδήλωτος ο 17χρονος διανομέας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Τι ανακοίνωσε η Επιθεώρηση Εργασίας (video)

Σε καθεστώς αδήλωτης και παράνομης εργασίας, εργαζόταν ο 17χρονος διανομέας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό, σύμφωνα με την Επιθεώρηση Εργασίας. Η ανεξάρτητη αρχή διενεργεί περαιτέρω έλεγχο προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις για τον θάνατο του παιδιού.

Δείτε επίσης: Τραγωδία με 17χρονο ντελιβερά: Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε η ομάδα του Ωρωπού - «Μου πήραν το παιδί», λέει ο πατέρας (video)

Όπως επισημαίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας που πραγματοποίησε έλεγχο στην επιχείρηση εστίασης όπου εργαζόταν ο ανήλικος διανομέας Βασίλης Μέρκουρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο στη Σκάλα Ωρωπού, προέκυψε ότι το θύμα εργαζόταν με καθεστώς αδήλωτης και παράνομης, λόγω ηλικίας, εργασίας.

Στο μεταξύ, διενεργείται περαιτέρω έλεγχος προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις. Παράλληλα, η Διοίκηση και τα στελέχη της Υπηρεσίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων.

Ωρωπός: Ποινική δίωξη στον οδηγό

Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με 17χρονο άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα προσήλθε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και αδελφός του κατηγορούμενου, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι ήταν εκείνος ο οδηγός.

Μετά τον θάνατο του 17χρονου εμφανίστηκε και ο πραγματικός οδηγός. Φέρεται δε να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν από το δικαστικό ρεπορτάζ. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του οχήματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή κατάθεση, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς να κατέχει δίπλωμα οδήγησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share