Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πρέβεζα: Άνδρας πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον γιο τους

Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα η γυναίκα

27 Σεπτεμβρίου 2022 14:18
Σοκ στην Πρέβεζα: Άνδρας πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον γιο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένοι έμειναν οι λιγοστοί κάτοικοι της μικρής κοινότητας του Δρυμώνα στην Πρέβεζα από την τραγωδία που αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν ο γιος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων πήγε στο σπίτι των γονιών τους και βρήκε νεκρό τον πατέρα του και βαριά τραυματισμένη τη μητέρα του! Παράλληλα, αναβιώνει στη Θεσσαλονίκη η άγρια δολοφονία 44χρονου υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Τούμπας.

Όπως ήταν φανερό, ο 93χρονος άνδρας είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα την 85χρονη σύζυγό του στα σαλόνι του σπιτιού και στην συνέχεια πήγε στο υπνοδωμάτιο, όπου αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Όμως, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εν ζωή, παρά τον βαρύ τραυματισμό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ' όπου διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο Ιωαννίνων, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας από την Πρέβεζα, οι οποίοι έκαναν αυτοψία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε την σορό του υπερήλικα και επιβεβαίωσε ότι είχε αυτοκτονήσει. Πάντως, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους έγινε το κακό.

Άνδρας πυροβόλησε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Έγκλημα στη Καβάλα: «Ήθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω» - Στον ανακριτή ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου (Video)

Έγκλημα στη Καβάλα: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 25χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 52χρονου έξω από το εργοστάσιο μαρμάρων που εργαζόταν στη Χρυσούπολη της Καβάλας.

Ο δράστης αναμένεται να πάρει νέα προθεσμία και να οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, έξω από το μαρμαράδικο στο οποίο εργαζόταν παλιότερα και ο 25χρονος μαζί με το θύμα.

Ο δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ο 52χρονος τον εκφόβιζε κατά τη διάρκεια εργασίας τους και ευθύνεται για την απόλυσή του, κάτι το οποίο διαψεύδει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, αναφέροντας πως ο 25χρονος παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, μία ημέρα πριν τη δολοφονία ο 52χρονος και ο αδερφός του δράστη είχαν διαπληκτιστεί. Οι δυο τους ήταν φίλοι και πήγαιναν μαζί για κυνήγι. Ακόμη δεν είναι γνωστό τι ειπώθηκε σε αυτόν τον τσακωμό, ωστόσο αναμένεται να δώσει «φως» στα κίνητρα του 25χρονου δράστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share