Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: Μία νεκρή & δύο τραυματίες (photos)

Πώς έγινε το δυστύχημα

27 Σεπτεμβρίου 2022 12:55
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: Μία νεκρή & δύο τραυματίες (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με μία γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή στο δρόμο έπειτα από τροχαίο. Επίσης, μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε χθες (26/9) το πρωί στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όταν ένα ταξί σταμάτησε στην ΛΕΑ λόγω βλάβης και έπειτα ακολούθησε το φρικτό τροχαίο.

Αυτή τη φορά, το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέϊκων, όταν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, μια νταλίκα «δίπλωσε» με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να προσκρούσει με σφοδρότητα και να «καρφωθεί» στο βαρύ όχημα.

Από το τροχαίο σκοτώθηκε μία γυναίκα, ενώ ακόμη δύο έχουν τραυματιστεί, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πύργο.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Θεσσαλονίκη: Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σε λίγες ώρες σε τροχαία - Μάχη για τη ζωή τους δίνουν 13χρονος και 16χρονος (video)

Τρεις παρασύρσεις ανηλίκων μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν χθες (22/9) στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και του Πανοράματος. Ένας 16χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι από υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, χτύπησε στον παρμπρίζ του αυτοκινήτου και διαπιστώθηκε ότι έπαθε και ανακοπή.

Οι διασώστες τον επανάφεραν άμεσα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Την ίδια ώρα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ένας 13χρονος πεζός προσπάθησε να περάσει έναν κεντρικό δρόμο με συνομήλικο φίλο του και παρασύρθηκε από ΙΧ στον δρόμο Θέρμης-Πανοράματος, στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου.

Και ο 13χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο. Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας της 15χρονης. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη μετά την παράσυρσή της από ΙΧ στους Αμπελόκηπους, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share