Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο

Τραγική είδηση!

26 Σεπτεμβρίου 2022 15:02
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 42χρονος οδηγός έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας.

Το τροχαίο έγινε στο στο 242ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα προς Καλαμάτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο

Καλαμάτα: Σοκάρει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά - «Προσπάθησα να τα αποφύγω...»

Η Έφη Παναγάκη από την Καλαμάτα σοκάρει μιλώντας για την επίθεση από αδέσποτα σκυλιά, που δέχθηκε, και που-από θαύμα όπως λέει η ίδια- κατάφερε να γλιτώσει.

«Θυμάμαι πόσο άγρια ήταν. Με ανοιχτό το στόμα, άγρια, έρχονταν κατά πάνω μου, αυτό» περιγράφει η Έφη Παναγάκη, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS.

Και συνεχίζει η ίδια:

«Ευχαριστώ τον Θεό που ζω καταρχήν. Μα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, το πρώτο είναι αυτό. Και κατά δεύτερον η πρόθεση μου ήταν να μην δημιουργήσω πρόβλημα στα σκυλιά».

Τα χτυπήματα είναι παντού στο σώμα του θύματος. Από το πρόσωπο και τα χέρια, μέχρι τα πόδια και την πλάτη.

Όπως αναφέρει η ίδια, πονάει πολύ στην αριστερή της πλευρά, στο στήθος, το γόνατο, τη λεκάνη και κάτω από το πόδι.

Τα τραύματα στο πρόσωπό της σφίγγουν το στομάχι. Και τα δύο της μάτια είναι μελανιασμένα, με το αριστερό να κινδυνεύει ακόμη και να το χάσει. Το οστό κάτω από το μάτι σπασμένο.

Στη μύτη, στο άνω χείλος, στο μάγουλο, παντού είναι γεμάτη σημάδια και εγκαύματα από την τριβή.

Το χρονικό της επίθεσης

Το βράδυ της Δευτέρας, η Έφη γυρνούσε με το μηχανάκι της από τη δουλειά.

Στον κόμβο της Νέας Εισόδου Καλαμάτας, η γυναίκα είδε ξαφνικά δύο σκυλιά με ορμή να τής επιτίθενται και να τήν ρίχνουν κάτω.

Προσπάθησα να τα αποφύγω, με έριξαν κάτω με τη μηχανή μετά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Επανήλθαν οι αισθήσεις μόνο μέσα στο ασθενοφόρο», περιγράφει η ίδια.

Τα πάντα «σβήνουν» για την 45χρονη Έφη, η οποία χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Από ότι μου λένε εκ των υστέρων μαζεύτηκε κόσμος αρκετός αλλά δεν θυμάμαι κάτι. Δεν το κατάλαβα, έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έπαθα σοκ σας λέω. Ήταν σαν να βλέπω ταινία», συνεχίζει το θύμα.

Η διακομιδή της στο Παναρκαδικό νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία γιατί από την πτώση υπέστη μέχρι και κάταγμα ζυγωματικού οστού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share