Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βέλη" Πέτρου Κουσουλού κατά Κούγια: "Κτίζει άλλοθι! Με την τακτική του η Πισπιρίγκου δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας" (Video)

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είπε ότι θα συνεχίσει να αναφέρει την επιστημονική του άποψη

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερα αιχμηρό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός για τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις δηλώσεις και το πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

"Ο κ.Κούγιας πολύ φοβάμαι ότι με την τακτική του η κατηγορουμένη δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας. Έχει καταλάβει ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Πολύ φοβούμαι λοιπόν ότι θέλει να κτίσει ένα άλλοθι απέναντι στην 33χρονη και τους συγγενείς της. Το θέμα δεν είναι νομικό ,είναι κυρίως ιατρικό".

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είπε ότι θα συνεχίσει να αναφέρει την επιστημονική του άποψη ανεξάρτητα από τις πιέσεις που δέχεται.

"Εγώ ως μάνα δεν νιώθω καλά αν δεν δικαιωθούν οι ψυχές των τριών αθώων παιδιών" τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: "Βροχή" μηνύσεων από Κούγια κατά των ιατροδιακστών - "Αποδόμηση" του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρηα

Ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι δεν θα αφήσει περιθώριο διαρροών στοιχείων της δικογραφίας. Χλωμό να προχωρήσει σε αίτημα αποφυλάκισης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Με την ευκαιρία, δείτε τα πρώτα λόγια του Όθωνα Παπαδόπουλου μετά την αποχώησή του από την υπόθεση.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τονίζοντας ότι θα «αποδομήσει» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του πορίσματος οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή των δύο παιδιών, Μαλένας και Ίριδας.

Υπόθεση Πισπιρίγκου:

Ο κ. Κούγιας επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει και να αφήσει αναπάντητες τις παράνομες διαρροές στοιχείων της δικογραφίας. Συγκεκριμένα θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των Καλόγρηα και Καρακούκη καθώς και της εφημερίδας «Μπαμ», οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο παραβίασαν την αρχή της μυστικότητας της προκαταρκτικής εξέτασης για το θάνατο των δύο κοριτσιών

Τέλος ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου σημείωσε ότι «συνεργαζόμαστε με κορυφές της ιατροδικαστικής επιστήμης» προκειμένου να αντικρούσει το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share