Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλέξης Κούγιας: «Προσπαθώ να διορθώσω την τραγική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου» - "Πυρά" για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο

«Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα»

26 Σεπτεμβρίου 2022 13:40
Αλέξης Κούγιας: «Προσπαθώ να διορθώσω την τραγική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Από την πρώτη στιγμή προσπαθώ να διορθώσω την τραγική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για την Πισπιρίγκου», είπε ο Αλέξης Κούγιας ενώ ανέφερε πως στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «συμβαίνουν τέρατα». Παράλληλα, επίθεση κατά του εισαγγελέα της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κουγιάς φωτογράφισε «δημοσιογράφους που άρχισαν να χτίζουν καριέρα πάνω σε αυτήν την υπόθεση», ενώ προειδοποίησε εκ νέου με αγωγές και απείλησε με αποζημιώσεις.

«Όπως έχω δεσμευτεί, δεν θέλω να κάνω παρουσία στην τηλεόραση όσον αφορά στην υπόθεση Πισπιρίγκου λόγω της σκληρής συμπεριφοράς την οποία έχουν δείξει μέχρι τώρα όσοι μέσω των ΜΜΕ προσέγγισαν την υπόθεση αυτή. Από την πρώτη στιγμή προσπαθώ να διορθώσω αυτή την τραγική εικόνα, που είναι μία άδικη εικόνα», είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1.

«Από την Πάτρα ένας περίεργος τύπος δημοσιογράφος (εννοεί τον Γιώργο Αναστασόπουλο από την εφημερίδα Πελοπόννησος όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας) άρχισε να δημιουργεί αυτή την υπόθεση για να δημιουργήσει θέμα εκπομπών. Το θέμα αυτό το αγκάλιασαν και στην Αθήνα λόγω ελλείψεως θεμάτων.

Πλησίασαν τη συγκεκριμένη γυναίκα “δημοσιογράφοι” μεταξύ των οποίων ο γιος ενός περίφημου δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ, την έπεισαν να βγαίνει σε συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές λέγοντάς της και φέρνοντάς την σε επαφή με τους επικεφαλής των εκπομπών ότι θα τη βοηθήσουν γιατί κάποιοι προσπαθούν να τη δυσφημίσουν και αυτοί θα την υπερασπιστούν» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

«Συγχρόνως οι ίδιοι επικεφαλής αυτών των εκπομπών της διόριζαν δικηγόρους και δυστυχώς ενώ την είχαν βεβαιώσει ότι θα τη βοηθήσουν –κι αυτή ούσα άπειρη και χαροκαμένη έχοντας χάσει τρία παιδιά και βλέποντας τι άρχισε να γίνεται- υπέκυψε σε αυτόν τον πειρασμό.

Δεν πίστευε ποτέ, τώρα τα αντιλαμβάνεται όλα, ότι είναι δυνατόν ακόμα και οι δικηγόροι της να δίνουν αντίγραφα των δικογραφιών σε δημοσιογράφους, οι οποίοι άρχισαν να χτίζουν καριέρα πάνω σε αυτή την υπόθεση.

Η εντολέας μου, μού είπε ότι σε ανοιχτή ακρόαση την έβαζε να ακούει έναν “δημοσιογράφο” ο οποίος μιλούσε με έναν Αντώνη και προσωποποιούσε αυτόν τον Αντώνη με έναν κορυφαίο εισαγγελέα. Και βέβαια φτάσαμε στο σημείο να στερηθεί υπερασπίσεως, δεν έχει οριστεί ούτε ένας τεχνικός σύμβουλος που να υποστηρίξει τις επιστημονικές απόψεις που έκαναν οι πραγματικοί ιατροδικαστές» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλά σου»

«Εδώ έχουμε κατάρρευση των επιστημονικών ευρημάτων από αυτούς τους πραγματικούς ιατροδικαστές από κάποιους που εμφανίζονταν κάθε μέρα στην τηλεόραση και θέλουν να κάνουν πολιτική καριέρα και κάποιους οι οποίοι ως προϊστάμενοι των ιατροδικαστικών υπηρεσιών, χωρίς να έχουν κάνει νεκροψία νεκροτομή, έκαναν ιατροδικαστική γνωμοδότηση.

Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις ούτε βάζοντας μήλα στα μάγουλά σου για να έχεις ωραίο πρόσωπο, ούτε κάνοντας επίδειξη θράσους σε δικηγόρους που είναι 50 χρόνια στα δικαστήρια» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε για τον Πέτρο Κουσουλό πως: «Δεν το γνωρίζω το παιδί αυτό. Τώρα τον άκουσα. Δεν τον γνωρίζω καν, δεν έχω πιει καφέ μαζί του. Μαθαίνω ότι καθημερινά ότι σε μία εκπομπή μίας κυρίας που εκτιμούσα στο παρελθόν, της κυρίας Κουτσελίνη, συμβαίνουν τέρατα. Γι’ αυτό είναι η δικαιοσύνη, όποιος παραβαίνει το τεκμήριο της αθωότητας, κι όποιος διαδίδει το περιεχόμενο ποινικών δικογραφιών, θα καθίσει στο σκαμνί και θα πληρώσει και αποζημίωση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share