Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φονικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Δύο νεκροί και τραυματίας - Σταμάτησαν να βοηθήσουν όχημα που καιγόταν! (photo)

Ανατριχιάζουν οι πληροφορίες για το τροχαίο

26 Σεπτεμβρίου 2022 11:55
Φονικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Δύο νεκροί και τραυματίας - Σταμάτησαν να βοηθήσουν όχημα που καιγόταν! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/9) στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στη Ρόδο με 24χρονο δικυκλιστή μετά από σύγκρουση με ταξί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από το τροχαίο στο 89ό χιλιόμετρο της εθνικής, ανασύρθηκαν δύο άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Ανατριχιάζουν οι πληροφορίες για το τροχαίο

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το korinthostv.gr για το τροχαίο είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητά του για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Οι οδηγοί του δευτέρου και τρίτου οχήματος βρήκαν ακαριαίο θάνατο κατά τη σύγκρουση, σύμφωνα πάντα με το korinthostv.gr.

Φονικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Σε βίντεο του flamis.gr, βλέπουμε σκηνές από το σημείο του δυστυχήματος, που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων. Στις εικόνες βλέπουμε οδηγούς αυτοκινήτων που ακολουθούσαν να έχουν βγει και να παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν μπροστά τους, ανάστατοι…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share