Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λήξη στο θρίλερ του Αμαρουσίου: Βρέθηκε ο 8χρονος που είχε χαθεί - Εκατοντάδες κάτοικοι βοήθησαν μπροστά στον φόβο απαγωγής (video)

Ήταν κρυμμένος σε θάμνους - Τεράστια κινητοποίηση μέσω των social media

25 Σεπτεμβρίου 2022 08:41
Λήξη στο θρίλερ του Αμαρουσίου: Βρέθηκε ο 8χρονος που είχε χαθεί - Εκατοντάδες κάτοικοι βοήθησαν μπροστά στον φόβο απαγωγής (video)
Φωτογραφία αριστερά: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός αγοριού ηλικίας 8 ετών που είχε χαθεί στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου (24/9), καθώς βρέθηκε έπειτα από πέντε ώρες αναζήτησης, που εκτός από τις αστυνομικές αρχές, βοήθησαν και 400 κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, το παιδί είχε κρυφτεί σε θάμνους, καθώς είχε τρομάξει όταν νύχτωσε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτές στις ώρες αγωνίες, καθώς υπήρξε φόβος ότι μπορεί να είχε πέσει θύμα απαγωγής. Ο 8χρονος είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην ζεστή αγκαλιά της οικογένειάς του.

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που άντρας προσπαθεί να απαγάγει 6χρονο κοριτσάκι - Πώς σώθηκε το αγγελούδι (video)

Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα απαγωγής ενός εξάχρονου κοριτσιού στο Χάμιλτον του Οχάιο, στις ΗΠΑ. Η κάμερα του κουδουνιού της εξώπορτας κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη της αποτρόπαιας πράξης, η οποία αποφεύχθηκε χάρη στην άμεση αντίδραση του κοριτσιού.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο: 10χρονος σώζει τη μητέρα του από πνιγμό

Το βίντεο που δημοσίευσε το ABC, δείχνει το μικρό κορίτσι να στέκεται δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών, τη στιγμή που ο 33χρονος Ντέρικ ΜακΦέρσον πλησίασε το παιδί και επιχείρησε να το αρπάξει από τους ώμους. Η αντίδραση της μικρής ήταν άμεση. Έβαλε τις φωνές, αντέδρασε και άρχισε να τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση. «Με άφησε γιατί φώναξα» είπε η μικρή Ken’Adi Nash, η οποία έδειξε γενναιότητα και αντέδρασε όπως της είχαν μάθει οι γονείς της.

Η μητέρα της 6χρονης, Μάντι Μίλερ, δήλωσε στο μέσο, ότι η κόρη της είχε μόλις βγάλει τα σκουπίδια στο δρόμο, όταν εμφανίστηκε ο δράστης. Η μητέρα της μικρής ακούγοντας τις φωνές της κόρης της βγήκε τρέχοντας από το σπίτι για να δει τον επίδοξο απαγωγέα να το βάζει στα πόδια και το κορίτσι να περιγράφει την επίθεση στη μητέρα του, λέγοντας ότι ο άγνωστός της άνδρας την «άγγιξε στα ιδιωτικά της σημεία».

Η κινητοποίηση της αστυνομίας του Χαμιλτον ήταν άμεση και ο επίδοξος απαγωγέας συνελήφθη. Αν και ο δράστης δεν ολοκλήρωσε το αρρωστημένο σχέδιό του τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένειά της είναι τεράστια.

Η αντίδραση της μικρής έγινε θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών που δείχνουν βίντεο για το πώς πρέπει να αντιδράσουν τα παιδιά όταν βρεθούν σε μια αντίστοιχη περίπτωση, προτρέποντάς τα να φωνάζουν και να κλωτσάνε τους επίδοξους απαγωγείς τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share