Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Ποιοί δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή (25/9) στην Αθήνα;

Μεγάλη προσοχή!

24 Σεπτεμβρίου 2022 17:57
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Ποιοί δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή (25/9) στην Αθήνα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κυριακή (25/09) πρόκειται να διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθώνιος με την ονομασία «Στα ίχνη της Ιεράς Οδού», επομένως αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται, ότι έγινε τραγελαφική ληστεία στα McDonald’s.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι οι παρακάτω δρόμοι των Δήμων Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας θα είναι κλειστοί από τις 07:30 έως τις 12:30.

Αναλυτικά:

  • Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Ποιοί δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο Κυριακή (25/9) στην Αθήνα

  • Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ιερά Οδός, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share