Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Κατερίνη: Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε 85χρονη

Τα δυο αδέσποτα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο χέρι και στο λαιμό της άτυχης ηλικιωμένης

23 Σεπτεμβρίου 2022 19:33
Τρόμος στην Κατερίνη: Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε 85χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης νοσηλεύεται 85χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση από σκυλιά.

Δείτε επίσης: Καλαμάτα: Σοκάρει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά - «Προσπάθησα να τα αποφύγω...»

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, στην πόλη της Κατερίνης και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δύο αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν στην 85χρονη και την δάγκωσαν στο χέρι και στο λαιμό.

Η 85χρονη ήταν μαζί με συγγενείς της, οι οποίοι και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Πληθώρα περιστατικών

Πληθαίνουν αντί να μειώνονται τα περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε ανυποψίαστους πολίτες. Δυστυχώς οι επιθέσεις σκύλων στην Ελλάδα με θύματα παιδιά αλλά και ενήλικες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια μητέρα και το παιδί της στα Κάτω Λεχώνια Βόλου.

Μητέρα και παιδί έζησαν τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών. Οι δυο τους βρίσκονταν στο δρόμο όταν ξαφνικά τα συγκεκριμένα ζώα εμφανίστηκαν μπροστά τους, η μητέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και από την επίθεση έπεσε στο έδαφος ενώ το παιδί της τρομοκρατημένο έτρεξε για να σωθεί.

Οι γείτονες, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, άκουσαν τις φωνές και προσπάθησαν να διώξουν τα άγρια σκυλιά και να γλιτώσουν την μητέρα από τα δόντια τους.

Η μητέρα ανέφερε ότι πρόκειται για την ίδια αγέλη που είχε επιτεθεί σε ένα οχτάχρονο παιδί, στις αρχές Σεπτεμβρίου, επίσης στα Λεχώνια.

Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 40χρονο

Τρόμος στην Κατερίνη: Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε 85χρονη
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι ένας σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του στον Βόλο, βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε σε περαστικό. Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 40 ετών τραυματίστηκε, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου επειδή το τετράποδο επιτέθηκε και δάγκωσε τον 40χρονο που περνούσε τυχαία.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άνδρας κατηγορείται ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα ο σκύλος του να βγει από το σπίτι και να επιτεθεί στον 40χρονο, προκαλώντας του ελαφρά τραύματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βόλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share