Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Ανατριχιάζει η στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τεφρά της στο γραφείο του

Η ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών λόγω του πολέμου τούς έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο

23 Σεπτεμβρίου 2022 12:34
Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Ανατριχιάζει η στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τεφρά της στο γραφείο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες 22/9 το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες την Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18/9 σε ηλικία 82 ετών.

Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί και παρά το γεγονός πως υπήρξε πρόβλημα με τις Αρχές, τελικά εκπληρώθηκε και η σορός αποτεφρώθηκε στην Ριτσώνα.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε έξω από το γραφείο του Δημήτρη Σούρα, όπου απαθανάτισε τον ψυχίατρο, τη σύζυγό του Ελένη και την φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, να μεταφέρουν την τέφρα της λίγο μετά την αποτέφρωσή της.

Η Ντόρα Δούμα, είπε μάλιστα: «Ότι έχω κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι με εντολή της Μάρθας. Ακόμη και για την παρέα που ήρθα εδώ. Δεν έκανα τίποτα από μόνη μου, ακολουθώ κατά γράμμα ότι μου είχε πει.

Η Μάρθα έφυγε μιλώντας με τον κ. Σούρα και με εμένα. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο που θα φύγει. Και να διευκρινίσω ότι ήταν πιο Χριστιανή και από τους Χριστιανούς. Δεν χρειάζεται να πω κάτι, η Μάρθα ξέρει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share